Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany1795

W jaki sposob walczyc?

Polecane posty

Gość zakochany1795

Kilka dni temu zerwala ze mna dziewczyna ,mowiac ze nic do mnie nie czuje. Dobrze sie ze mna czuje ,ale na poziomie kolezenskim. Spotykalismy sie kilka miesiecy ,spedzalismy duzo czasu i wszystko bylo jak w bajce ,niestety kilka tygodni temu zaczelo sie psuc.Oboje mamy po 25 lat ,pracujemy. Tu moje pytanie do Pan ktore "nic nie czuly" a potem jednak wrocily do swoich chlopakow - w jaki sposob mam o nia walczyc ,jak sprawic zeby chciala dac nam szanse ,zeby wzbudzic jakies emocje czy uczucia? Czytalem juz tutaj wiele takich historii gdzie panna nic nie czula ale w jakis magiczny sposob pozniej wracala do swojego chlopaka... Nie wiem tylko dokladnie co znaczy walczyc?Jak?W jaki sposob? Dodam ze nie widzimy sie na codzien ,jedyna mozliwosc zobaczenia jej moge miec jak bedzia chciala sie zobaczyc . Tak to tylko sms,fb itp. Od czasu rozstania (okolo tydzien) wymienilismy 1-2 nie znaczace smsy i cisza... pomocy ,co mam zrobic???

Gość zakochany1766
Heeeeeeeeeeej dziewczyny pomozcie :((

Gość gość
Zacznij się zachowywać jak facet a nie cipa. Wcale się nie dziwie, że cię rzuciła "ojej, ojej co mam zrobić?" . Żenada a nie chłop :o

Gość zakochany1744
nosz krw...chcesz pomoc to pomoz a nie pierdolisz jakies farmazony

Gość zakochany1876
?

Gość gość
Ja widząc że nie mam szans zamówiłem urok miłosny - podziałało w 100%. Teraz kochana jest ze mną i jesteśmy bardzo szczęśliwi.

Gość gość
gdzie zamawiałes?

Gość gość
oj reklamiarze reklamiarze, zawsze 3 posty dajecie 1 - pitu pitu nawiązujące o produkcie 2 - niby ktoś pyta skąd, jak, gdzie za ile 3 - no i trzeci post juz z linkiem i eleganckim opisem oferty :o żałośni reklamiarze :o 😭