Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oooona25

On przestaje kochac...

Polecane posty

Gość Oooona25

...nagle przestal kochac. Z dnia na dzien minelo uczucie, fascynacja, bliskosc. Wszystko stalo sie po tym, gdy przyznalam sie do zblizenia z jedna osoba (co mialo miejsce kilka lat wczesniej, nie bedac z nim w zwiazku), o czym wczesniej go nie poinformowalam. Nie wiem czy walczyc o niego i milosc. Dalej jestesmy razem, moje uczucie jest ciagle tak samo silne. Nie wiem juz co robic..

Gość gość
A on to niby co - prawiczek ...? Nie miał nikogo przed Tobą ? A Ty masz nauczkę by nie paplać za dużo ...Myślę,że minie mu szok i wróci do "normalności" ...

Gość Oooona25
To juz trwa kilka tygodni.. I dalej tak samo.

Gość gość
No to długo go "trzyma"...Może pomyśl o chwilowej rozłące ( zobaczy jak jest bez Ciebie) ...

Gość Oooona25
Wkrotce urodze, ale moze to i dobry pomysl. Tylko zeby skutek nie byl odwrotny..

Gość gość
ło matko ..jesteś z nim w ciąży ?...Kurcze to raczej nie fikaj ...tylko wez go na szczerą rozmowę .Obawiam się tylko ,że kiedyś przy każdej kłótni będzie Ci to wypominał...

Gość gość
Rozmawialismy, tylko po tym co uslyszalam od niego.. ze zostala jedynie fascynacja moim cialem, uczuc juz nie ma. To tak bardzo boli, nie radze sobie z tym.

Gość gość
Tia...fascynacja bez uczuć ...skoro on Ciebie tak chce ukarać ...to Ciebie niech codziennie boli głowa ...

Gość gość
O tak faceci fantastycznie potrafią wypominac każde potknięcie więc.. Trzeba uważać na to co sie mówi. Pewnie mu przykro trochę albo i wstyd. Wstaw sie w jego miejsce. Miłoby ci było gdyby on miał pełno kobiet przed Tobą a ty nikogo?

Gość Oooona25
On wlasnie mial ich pelno, tylko staralam sie nie oceniac go przez pryzmat tego, co kiedys z ta cala gromada wyprawial. W moim przypadku bylo to jedno potkniecie, ktore nie zakonczylo sie seksem. I chociaz mi wstyd przez to, nadal nie potrafie zrozumiec, ze tak szybko przestal cokolwiek czuc, starac sie

Gość gość
Zły jest .. Rozgoryczony. Niech sie zajmie tym co będzie nie tym co było. Przejdzie mu.. Zapytaj wprost. Czy chce tworzyć z Tobą związek czy nie. Proste albo w ta albo w ta

Gość gość
Wiem o czym mówisz mój też tak robi. Tzn swoje robił ale czuje wielka uraze że ja coś też robiłam / mogłam robić. I wprawia mnie w poczucie winy które jest bezsensowne

Gość Oooona25
Powiedzial zebysmy dali sobie czas, bo moze bedzie sie kiedys dalo to wszystko odbudowac. Tylko jak mam zawalczyc o jego uczucia?

Gość Oooona25
Przez to wszystko z czasem mozna przestac czuc sie pelnowartosciowa kobieta..

Gość gość
Wiesz co ...piszę sobie tak z Tobą i próbuję znaleść jakieś rozwiązanie ..ale po tym co teraz napisałaś ,że on miał pełno bab- zrobiłabym mu taką awanturę ,że było by mnie słychać z Katowic do Kołobrzegu...To pieron jeden ...Pies ogrodnika...Oj jechałabym z dziobem ostro ...i oczywiście miałby ze mną sex jak cholera ...Ja bym mu dała...

Gość Oooona25
Bywalo, ze rownolegle potrafil tkwic w 2 zwiazkach, ale staralam sie o tym nie myslec. Szkoda, ze on nie potrafi tak samo i zapomina o wszystkim co dla niego robilam, robie i jaka jestem po prostu kobieta

Gość gość
ohhh to straszne, misiu przestaje kochać, idź wyskocz przez okno z rozpaczy :D a prawda taka że po prostu mu się znudziłaś, faceci kochają dolną częscią ciala

Gość gość
13,14 Sssss.....laj ...któryś kopnął ci w tłustą doopę ,że jesteś taka złośliwa?

Gość Oooona25
W tym przypadku nie chodzi o znudzenie

Gość gość
Nie dawaj się poniżać ( dla mnie jego zachowanie byłoby poniżeniem) ...Przewraca kota ogonem a Tobie chce wzbudzić poczucie winy...

Gość Oooona25
W duzym stopniu utracilam poczucie wlasnej wartosci, bo skoro facet przestaje mnie kochac z dnia na dzien, to stale sie zastanawiam co robie nie tak, jak moge byc kims lepszym. I nie wiem. Metlik w glowie