Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do facetów :P kobietki też zapraszam do wyrażenia opinii

Polecane posty

Gość gość
Jak potrzebujesz łatwej kobiety to idź do prostytutki. Żadna szanująca sie kobieta nawet gdyby czuła pożądanie nie pójdzie do łóżka z facetem z którym spotkała się kilka razy i tak naprawdę wcale go nie zna, nie zna jego przeszłości czy nie jest to facet który tylko zalicza. Kobiety, jeśli chcecie być szanowane , szanujcie się. Facet musi się starać o kobietę, adorować ją i szanować a sex to dopełnienie uczucia które jest między nimi.

Gość gość
Chyba trzeba uwzględnić oddzielnie dwa problemy. Samotne, starsze kobiety, np. po rozwodach, często decydują się na akazjonalny, jednorazowy seks z poznanym mężczyzną. Zdarza się to po jakichś wspólnych imprezach itp. Nie ma tu żadnych uczuć, ani marzeń o ciągłosci związku. Po prostu luźne skorzystanie z okazji. Młodzi kochankowie, widzący współną perspektywę, zwłaszcza dziewczyna, winna wg mnie absolutnie nie spieszyć się po dwóch randkach z wskakiwaniem do łóżka. Po pierwsze da to do myślenia chlopakowi (jeśli jest dość inteligentny) a po drugie jeśli chłopakowi będzie zależeć na tym związku to bez żadnego, naglego seksu zrobi wszystko aby utrzymać dla siebie dziewczynę. Jakiekolwiek namolne seksualne sugestie w stosunku do partnerki winny dla dziewczyny oznaczań czerwone światlo dla perspektywy rozwoju autentycznego uczucia. Wiem to wszystko z osobistych kontaktów i zwiazków z kobietami.

Gość autoreczkaaa
Widzę, że opinie są zróżnicowane bardzo, jejku jejku. Myślę, że jeszcze z dwa spotkania i będę wiedziała czy jest wart tego i czy chce tylko mnie posiąść czy czegoś więcej. Jeśli po kolejnym spotkaniu się nie odezwie bo mnie nie dostanie to znakiem tego chciał seksu i nic więcej w związku z czym będzie mógł już nie pisać nigdy więcej :)

Gość gość
Ze swoim mężczyzną a teraz już z mężem kochałam się po pół roku bycia z sobą i powiedział wtedy , że warto było czekać bo nie jestem taka jak inne i za to mnie pokochał...

Gość gość
Pobijcie się :P Będzie śmiesznie :D

Gość gość
Autorko jak tak musisz szybko to weź się sama zaspokoj, a z tym facetem jeszcze poczekaj Sex na pierwszej randce uważam za głupote, która do niczego nie prowadzi jeśli chcesz się tylko zabawić to ok nie ma w tym nic złego, ale jeśli ci zależy na nim to pamiętaj, że facet lubi gonić swoją zdobycz czym trudniejsza tym bardziej go podnieca i kręci.. Kobieta która idzie do łóżka po tygodniu poznania się jest dla mnie łatwa i tak ci powie każdy facet tylko, że za twoimi plecami, może do ciebie wrócić, ale tylko na sex będzie cię traktował jak maszynę jeśli mu w łóżku będziesz odpowiadała... Nie wiem rób jak uważasz ja z takimi dziewczynami nie miał bym o czym gadać bo jak ze mną zrobi to i z innymi tylko do łóżka jest dobra i narazie

Gość zniesmaczony głupotą kobiet
1) jak bardzo trzeba być zakompleksionym pustakiem, żeby swoją wartość oceniać na podstawie 'kiedy mu dałam dupy'. dałaś to dałaś, nie ma znaczenia dla normalnego faceta kiedy. a najgłupsze są właśnie te trzymające na siłę jak najdłużej. w myślach już obciąga, ale nieee, ona pokaże jaka z niej cnotka. manipulantka i idiotka, moim męskim zdaniem. co innego faktycznie skromne, wolno zakochujące się, nieufne dziewczyny - po takiej to widać, raczej by nie miała dylematu na forum ,,czy po trzech spotkaniach jestem puszczalska, a po trzech miesiącach damą, boję się że mnie nie będzie szanował, a przecież jedyny powód do szacunku jaki mogę zaoferować to moja dupa, bo w głowie pustooo, aż echo się rozchodzi''. 2) NORMALNY facet nie ocenia kobiet po tak kretyńskich kryteriach. no ale sądząc po poziomie twojej wypowiedzi nigdy nie będziesz na poziomie najniższej ligi facetów z klasą. przykro mi. zostają ci bezmózgi po zawodóce w rozpadającym się golfe. ANALOGICZNIE im bardziej zakompleksiony, pusty koleś tym głupszą dziewuchę sobie znajduje, żeby się dowartościować. już coś ci świta we łbie, autorko?

poza tym facet natychmiast się kapnie czy dajesz mu, bo masz ochotę na seks z nim (jedyny sensowny powód), czy chcesz coś ugrać. na przykład związek. faceci szanują kobietki, które wiedzą czego chcą i robią to, a nie wiecznie szukają drugiego dna we wszystkim. a nie wieczne miotanie się i ojejjjkuuu ja nie wiem zapytam dziesiątki innych kobiet, bo na żaden temat nie mam swojego zdania. brr. powtórzę - ŻADEN przyzwoity facet nie zakocha się w idiotce. a jeśli chcesz handlować tyłkiem to wierz mi - bardzo łatwo cię przekona jaki on jest zaangażowany i chce związku. pobawi sie i pójdzie w cholerę, bo woli poszukać kobiety, która się szanuje. zastanów się, jaki facet prędzej zaliczy - ten, który da ci do zrozumienia, że chodzi mu o zaliczenie twojej drogocennej dupy, czy taki, który będzie udawał nastawionego na związek? odpowiedz sobie sama. ps. i tak nic do ciebie nie trafi, boś pusta jak bęben. howgh.

a co rozumiem przez kobietę, która się szanuję? taką, która zna swoją wartość i której pewność siebie jest niezachwiana bez względu na okoliczności, bez potrzeby skomplikowanych obliczeń terminu podania tyłka na złotej tacy.