Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany2332

Do dziewczyn ktore "nic nie czuja"...

Polecane posty

Gość zakochany2332

Kilka dni temu zerwala ze mna dziewczyna ,mowiac ze nic do mnie nie czuje. Dobrze sie ze mna czuje ,ale na poziomie kolezenskim. Spotykalismy sie kilka miesiecy ,spedzalismy duzo czasu i wszystko bylo jak w bajce ,niestety kilka tygodni temu zaczelo sie psuc.Oboje mamy po 25 lat ,pracujemy. Tu moje pytanie do Pan ktore "nic nie czuly" a potem jednak wrocily do swoich chlopakow - w jaki sposob mam o nia walczyc ,jak sprawic zeby chciala dac nam szanse ,zeby wzbudzic jakies emocje czy uczucia? Czytalem juz tutaj wiele takich historii gdzie panna nic nie czula ale w jakis magiczny sposob pozniej wracala do swojego chlopaka... Nie wiem tylko dokladnie co znaczy walczyc?Jak?W jaki sposob? Dodam ze nie widzimy sie na codzien ,jedyna mozliwosc zobaczenia jej moge miec jak bedzia chciala sie zobaczyc . Tak to tylko sms,fb itp. Od czasu rozstania (okolo tydzien) wymienilismy 1-2 nie znaczace smsy i cisza... pomocy ,co mam zrobic???

Gość gość
a całowała cię itp? ja jak nic nie czuję to nie potrafię się zmusić do takich rzeczy . daj se spokój do niczego kobiety nie zmusisz, mogę doradzić tylko jakieś zaklęcia u wróżki LOL

Gość gość
Moze ona sobie wyobraziła Ciebie inaczej na początku związku i pewnie straciłeś swój urok i pomyślała ze jednak to nie miłość. Nie łam się przezywam obecnie podobną sytuacje ja chce a on nie chce ale nie daje mu po sobie poznać.

Gość gość
chodzi ci o narkomanki?

Gość zakochany1566
"gość 10.06.2014 Moze ona sobie wyobraziła Ciebie inaczej na początku związku i pewnie straciłeś swój urok i pomyślała ze jednak to nie miłość. Nie łam się przezywam obecnie podobną sytuacje ja chce a on nie chce ale nie daje mu po sobie poznać." mozliwe ze to to ,ale teraz czy mimo wszystko jest jakas szansa ze zateskni? a jak zobaczy ze sie zmienilem?

Gość gość
daj sobie spokoj z nia. Jezeli nie czuje nic to znaczy, ze nawet jezeli wrocilaby ze wzgledu na Twoje starania, to i tak nie jestes przedmiotem jej prawdziwych uczuc. Jestem kobieta, wiem o czym pisze, sama mialam taka sytuacje. Teraz po latach zal mi tylko, ze zafundowalam mu taka hustawke bo on naprawde mnie kochal.

Gość zakochany1876
up

Gość gość
kwiaty, duzo kwiatow, romantyczna kolacja, listy z przeprosinami/wyznawaniem milosci

Gość gość
Trafiles na taka jedna. Wciaz jestes szczesciarzem. Ja trafiam na takich ktorzy nic nie czuja raz za razem. Cos musi byc ze mna nie tak...

Gość gość
Jest sposob, ale to musialbys zastosowac triki manipulacyjne. O kobiete nie mozesz zabiegac, byc na jej zawolanie, bo uzna cie za ciote ale tego ci nie powie I wymysli jakis banalny powod. Ona jest sucha, a wiesz chociaz czemu ? -bo uznala cie za niemeskiego. Niech zgadne, byles wobec niej kulturalny, SZANOWALES, dbales, starales sie I ch.u.j z tego. Bo to nie tedy droga do kobiety.

Gość gość
a którędy biegnie ta droga, zdradź nam

Gość gość
pewnie pomyslisz, ze jakis wariat pisze, jesli ci powiem abys na poczatek przestal szanowac kobiety. One uwielbiaja byc ponizane, traktowane bez szacunku, ale ci o tym nie powiedza, bo trzymaja fason pod normy spoleczne. I tez testuja w ten sposob faceta, aby wylowic najbardziej meskiego, a ten mily, sympatyczny, ulozony, spokojny, kulturalny sluzy im jako tampon emocjonalny I frajer do wykorzystywania. A dyma je ten ktory olewa je, nie szanuje, nie liczy sie z ich zdaniem. Nie wierzysz, sprawdz co ci szkodzi.

Gość gość
no nie wiem, może ja nie jestem kobietą. Oczywiście nie twierdzę że dymają mnie "mili" chłopcy, facet ma być stanowczy, brutalny, nawet chamski... ale nie dla mnie :) dla innych ma taki być, może jestem wynaturzoną kobietą, ale facet ma być po pierwsze przystojny, po 2 prezentować wymienione zachowania, ALE NIE W STOSUNKU DO MNIE :O

Gość gość
słowo chamski zamieniłabym słowem oschły, dla niektórych to już bucowatość i chamstwo

Gość gość
Czlowieku co Ty opowiadasz o tych trickach?? Mi sie zawsze podobali faceci kulturalni, inteligentni, z ktorymi mozna porozmawiac. Tacy, ktorzy traktuja kobiete jak...kobiete... I wiesz co? Zawsze sie okazywalo ze to tchorze, egoisci itd. Potrafili tylko pieknie udawac na poczatku.

Gość gość
Już tłumaczę, kazda c***a bez osobowości musi stosowac tricki w celu zwrócenia na siebie uwagi płci przeciwnej. Kazdą dziurę da się załatac HAHA

Gość gość
tu sie zgodze z pania, ze wobec otoczenia jak facet jest nieugiety, nie daje sie wykorzystywac itp. to zyskuje w jej oczach, bo kobieta widzi w takim dobrego przewodnika ktory potrafi zapewnic godziwy byt. Czy jestes wynaturzona ? -nie, to natura czysta, ble ble ble nie chce mi sie pisac. Wytlumacz autorowi jak postepowac z kobietami aby byly nim zainteresowane, przeciez wiesz I to jest takie proste. A ja ewentualnie dokonam korekty jak oklamiesz.

Gość gość
tja, a kobiety to niby trikow nie stosuja. hahaha. I w jakim celu testuja facetow. Juz jakas frustratka odezwala sie, bo boi sie ze nie bedzie miala frajerow do wykorzystywania jak coraz wiecej facetow pozna prawdziwe oblicze kobiet.

Gość gość
tu sie zgodze z pania, ze wobec otoczenia jak facet jest nieugiety, nie daje sie wykorzystywac itp. to zyskuje w jej oczach, bo kobieta widzi w takim dobrego przewodnika ktory potrafi zapewnic godziwy byt. Czy jestes wynaturzona ? -nie, to natura czysta, ble ble ble nie chce mi sie pisac. Wytlumacz autorowi jak postepowac z kobietami aby byly nim zainteresowane, przeciez wiesz I to jest takie proste. A ja ewentualnie dokonam korekty jak oklamiesz.

Gość gość
o to sie nie musisz bac, dalam sobie spokoj z facetami. Kazdy to takie samo bydle, tylko jedni ukrywaja sie lepiej niz inni

Gość gość
Wytlumacz autorowi jak postepowac z kobietami aby byly nim zainteresowane, Takim trzeba po prostu być, taka postawa wynika z człowieka i jego doświadczeń ale można markować i może nawet jakaś głupia gąska się na to złapie A teraz mnie popraw :) A do gościa ktory nazwał mnie frustratką, może małolaty stosują sztuczki nie mówię że nie, al;e dorosła kobieta po prostu nie chce gościa w stosunku do ktorego tak się zachowuje, albo nie jest go pewna to druga opcja

Gość gość
gosc z 20:39 Przeczytaj jeszcze raz co napisalas. Twoj belkot zaklamany to cos w stylu "ja wcale nie lece na kase I wyglad, ALE FACET MA BYC PRZYSTOJNY I ZARABIAC" lub "ja nie gardze biednymi I niskimi ty nieudaczniku I kurduplu" hahaha

Gość gość
to ja pisałam o tym że musi byc przystojny zeby mi się podobac ale nie jestem tym gościem, tutaj pisze więcej osób, ja nawet nie lubię takich zbyt kulturalnych ęą musze się swobodnie czuć

Gość gość
No oswiec mnie w takim razie prosze na temat tego co napisalam... bo ja widac sama siebie nie rozumiem. Tragedia

Gość gość
ja nie spotkalam milosci.

Gość gość
alez ty zaklamana musisz byc. Zeby nawet anonimowo nie miec odwagi powiedziec autorowi, ze KOBIETA MA W DUPIE DOBRE SERCE FACETA, I tak naprawde kobiecie chodzi tylko o to aby facet dobrze wygladal, mial kase I niezly status spoleczny. A teraz wytlumacz autorowi, ze na 99% kobieta z ktora sie zwiaze ZDRADZI GO, a on moze nawet nigdy sie nie dowie o tym fakcie. Masz na tyle odwagi ? hahaha

Gość gość
ale do kogo ty piszesz? :)

Gość 9 i pół
Dobrze tu ktoś napisał jak traktować kobiety. Zakochany autor chciałby żeby bajka z jego eks wróciła, ale niestety jak się je dobrze traktuje to ta bajka trwa krótko, a kobieta nic nie czuje i odchodzi. Seksualność kobiet, miłość włącza im się tylko przy brutalnych egoistycznych chamach i tyle. Autorze daj se spokój.

Gość gość
Czlowieku, nie wiem czego sie napaliles, ale moje przygody z "milymi i kulturalnymi" facetami mowia zupelnie co innego. Kazdy okazywal sie palantem.

Gość gość
jakas ty bystra jak woda w spluczce. Nie polapalas sie po stylu pisma, ze rozmawiamy tylko we dwoje jak do tej pory. I co ci mam tlumaczyc odnosnie twojej natury. Przeciez to proste, ze facet aby ci sie spodobal musi dobrze wygladac, byc wydolnym finansowo, o wysokiej asertywnosci, pewny siebie, stanowczy, ma cie brac w sypialni jak cos swojego, ma byc kims. ma niemiec slabosci, ma byc twardy nie do zayyeebania. I w obecnosci takiego twoja cipa bedzie mokra. hahaha