Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany2332

Do dziewczyn ktore "nic nie czuja"...

Polecane posty

Gość gość
Bua ha ha ha ha !! Moj mily, rozmawiamy tu przynajmniej w czworke... Wiem, ze to myli, ze kazdy to 'gosc' ale uwierz mi na slowo. Nie mam schozofrenii.

Gość gość
Na pewno nie jesteście tylko wy dwoje :) haha pieniaczu rogaczu :P

Gość gość
no co jest slodka kretynko, bedziesz udawala teraz, ze czegos nie rozumiesz I zasugerujesz ze twoj rozmowca cos wypil, aby podwazyc moja wiarygodnosc ty wstretna manipulantko. Tfu ide stad. A do autora slowo jeszcze -zastosuj wobec kobiet calkowite przeciwienstwo Twojego zachowania jak do tej pory bylo I stanie sie cud. Nie mozesz byc wobec kobiet grzeczny, ulozony, szanowac je, bo uznaja cie za ciote. A milosc -jej nie ma, to tylko pochodna amfy, abys chodzil oglupiony I nie widzial prawdy o swojej kobiecie.

Gość gość
I zasugerujesz ze twoj rozmowca cos wypil ZARAZ ZARAZ, czy tobie chodzi o słowo "pieniacz" ? :D

Gość gość
Trudno powiedziec o jakie slowo mu chodzi, w kazdym razie dobrze, ze ja juz wypilam, bo na trzezwo trudno by bylo zniesc ta rozmowe...

Gość gość
prawda o kobietach boli kobiety, bo mniej frajerow do wykorzystywania bedzie na horyzoncie. hahaha

Gość gość
oj jak boli oj jak boli oj jak boli bedziesz tak pieprzył w kółko jak stary dziad który sobie nigdy nie zamoczył ::P