Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

numi624

Czy to już zdrada ?

Polecane posty

Witam, mam problem i proszę o pomoc. Otóż, jestem w związku trzy lata, ale niedawno (miesiąc temu) zobaczyłam w telefonie mojego faceta sms-a do innej dziewczyny. Pisał z nią chyba trzy czy cztery dni, nie było to nic strasznego. Rozmawiali o swoich zainteresowaniach i o tym czym zajmują się na codzień. Wtedy kiedy ja się o tym dowiedziałam, nie mieli już ze sobą kontaktu ponieważ wcześniej - właśnie po tych trzech czy czterech dniach rozmowy, dotarło do niego, że robi źle i jest to nie fair w stosunku do mnie i sam zerwał z nią kontakt. Ona coś jeszcze pisała, ale on już nie odpisywał. Dziewczyna ta była znajomą jego kolegi, który chciał ich "zeswatać" (mnie nigdy nie lubił- zresztą z wzajemnością). Pomysł tego kolegi dotyczący zeswatania ich wynikał z sytuacji jaka stworzyła się między mną a moim facetem- muszę przyznać że nie było kolorowo, dużo się kłóciliśmy, ja też głupio się zachowywałam zabraniając mu różnych rzeczy jak np. spotkania z kumplami. Teraz wiem, że było to z mojej strony chore zachowanie. Jednak to co on zrobił mi bardzo mnie zabolało, teraz niby bardzo się stara, zerwał kontakt z tamtym kolegą i cały czas poświęca mnie. Tylko mi jest bardzo ciężko z całą tą sytuacją, boli mnie to co zrobił i nie mogę o tym zapomnieć. Nie wiem czy dobrze zrobiłam dając mu po tym wszystkim drugą szansę? Proszę o Wasze opinie..

Zastanawiam sie czasem czemu ludzie sami sobie utrudniaja zycie? Wez przeczytaj to co napisalas i sama sobie odpowiedz. Czy to ze sie stara, ze mu zalezy to wciaz malo? Co musi jeszcze zrobic? Jesli go kochasz, to mu pomoz, bo jesli nie docenisz tego, to go stracisz. Ludzie robia rozne glupie rzeczy, on zrozumial. A Ty? Piszesz, ze nie bylas zawsze super. Popracuj tez nad soba. A kolega niech spade na szczaw. Jesli sie kochacie, to to jest najwazniejsze. Ale pamietaj, nie jestescie swoja wlasnosci. Dlatego zadna smycz w postaci nakazow czy zakazw Wam nie pomoze. Powodzenia;) I pogadaj z nim, bo nie przegadaliscie moze tego, skoro to Ciebie wciaz meczy. Powodzenia;)

Gość gość
Jeśli boli cię i uważasz za zdradę to, że twój facet może w ogóle mieć kontakt z inną dziewczyną nawet jeśli zerwie go w momencie gdy jest jakiekolwiek ryzyko, że ona liczy na coś więcej, to lepiej daj mu odejść, bo jesteś nienormalna.

Gość numi624
Dlaczego od razu nienormalna ? Oczywiście to dobrze, że w porę się z tego wycofał i zrozumiał swój błąd. Mnie boli po prostu fakt, że zdecydował się w ogóle do niej napisać, co prawda za namową kolegi, ale jednak to on rozpoczął smsową znajomość z tą dziewczyną.