Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak Wam sie podoba imie Kryspin?

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka tak nazwała synka. Nie moge sie przekonac i mam ubaw z tego. Chcieli oryginalne imie ale bez jaj

Gość gość
Mój siostrzeniec ma tak na imię.Czy ładne ,czy nie-nie wiem,nie mnie to oceniać.Ważne,że rodzicom się podoba.Mały jest przesłodki i wisi mi to jak ma na imię:)

Gość gość
Tak miał mieć na imię moj syn. Niestety wyjechałam za granice i wolałam dać imię dobrze brzmiące w obu językach. Także mam tTristana.

Gość gość
mam kolege o tym imieniu- super facet!! takze imie kojarzy mi sie jak najbardziej pozytywnie!

Gość gość
Ja również mam syna o tym imieniu :) super chłopak mi rosnie i jestem dumna z tego jakim jest dzieckiem !

Gość gość
mój kuzyn, 35l , ma tak na imię. fajne, oryginalne, nie znam drugiej osoby o tym imieniu, podoba mi się

Gość gość
Zastanawiam się czy dać tak synkowi na imię... Podobne do Krystiana ale jednak bardziej oryginalne..

Gość gość
Mi się nie bardzo podoba. Jak brzmi zdrobnione imię Kryspin? Spinek??? Spinacz??? Krysia???? Nie mam pomysłów.... Daj jakieś Polskie,dobre stare imię. Tyle tego w kalendarzu. :)

Gość gość
Zdrobnienie podobnie jak z Krystianem: Krystianek / Kryspinek :) Mężowi nie podobają się stare imiona, myślałam o Franku, ale nic z tego...

Gość gość
A np. Marcin, Adaś, Grześ, Krzyś,Piotruś, Szymonek..... Bez żartów,jest w czym wybierać ;)

Gość gość
w radio podawali dziś,że imieniny obchodzi Wojszczój,onegdaj bardzo popularne imię wśród Polan.

Dla mnie fajne chociaż trochę mi się z kolesiem z kabaretu paranienormalni kojarzy :P