Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla facetów liczy się tylko wygląd kobiety

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość Misia088
Nie dla każdego, ale dla większości :( Szkoda, ale zgadzam się. Taka prawda.

Gość gość
To wy nie wiecie że towar ocenia się po opakowaniu?

Gość gość
faceci to takie swinie, nie tylko wyglad . Moja kolezanka jest bardzo ladna ale zostawil ja dla przymula ktory studiuje prawo.

Gość gość
wyglad jest wazny

Gość Twój_stary
No, Ameryki to Ty dziewczyno nie odkryłaś. Są jeszcze wyjątki, które dostrzegają piękno wewnętrzne. Tylko, że oni muszę przestrzegać reguł celibatu....

Gość 9 i pół
Nic innego nie macie do zaoferowania.

Popieram przedmówcę :( . Jeżeli dziewczyna nie ma do zaoferowania nic oprócz wyglądu (inteligentnym inaczej wyjaśniam, że nie chodzi o pieniądze itp. :D), to jest to jedyne kryterium wyboru :( . Co innego, gdy dziewczyna posiada jeszcze interesujące wnętrze (inteligentnym inaczej wyjaśniam, że nie chodzi o pochwę, gardło itp. :D), inteligencję i ogólnie osobowość. Wtedy nawet najpiękniejsza idiotka musi oddać jej pole. Nie przejmie się, bo zwiąże się wtedy z tak samo pustym idiotą :D . Prawda jest niestety taka, że wygląd najpierw zwraca naszą uwagę. Prawda jest też taka, że dla każdego normalnego mężczyzny, inny wygląd jest najbardziej pożądany :) . Wystarczy jak będziecie dbać o siebie i otworzycie się na ludzi, to ktoś Was zauważy i może... pokocha :) :) :) .

Gość gość
Mis9io1 a co z kobietami które sa naprawde brzydkie?Twarzy sie nie zmieni a Ty sioe patrzysz na wyglad Tobie wystarczy ze wyglada jak hipopotam.Ale wiekszosc szuka ładnych zgrabnych kobiet.

Gość krzywy ryj buraczany
Tak, racja. Jestem wybredny i zawsze zwracam uwagę na wygląd kobiety.

Gość gość
kobiety sa tylko do tego zeby bylo w co sie zlac i zeby wypluwaly dzieci dlatego liczy sie tylko wyglad

...a co z kobietami które sa naprawde brzydkie?... Znałem tylko jedną naprawdę brzydką kobietę. W wieku 35 lat wyszła za Francuza. Jako nastolatek miałem brzydką koleżankę. Lubiłem ją za charakter i czasami całowałem się z nią publicznie. Wiedziałem, że sprawia jej to przyjemność i bardzo poprawia samopoczucie. Przyznam, że straciłem z nią kontakt i nie wiem, co się z nią dzieje. Wszystkie "niepiękne' dziewczyny "z podwórka" znalazły sobie mężów lub konkubentów. Dlatego nie rozumiem, tego Waszego przerażenia, że nikt Was nie zechce. Widocznie szukacie nie tam, gdzie trzeba :( . x ...Tobie wystarczy ze wyglada jak hipopotam... Nie rozumiem, dlaczego obrażasz dziewczyny, które ze mną były :( . Żadna nie narzekała na brak powodzenia wśród mężczyzn. To, że duża nadwaga mi nie przeszkadza, nie oznacza, że jestem jej fetyszystą.

Gość Janek Wyga
Wygląd to tylko pierwsza rzecz, którą oceniam u kobiety. Potem liczy się czy jest empatyczna, inteligentna, nieśmiała czy pewna siebie, jakie ma poczucie własnej wartości, jakie są jej plany na przyszłość, czy chce się rozwijać, czy ma jakieś hobby.

Gość gość
Misio a co Cie zainteresowało w tych brzydkich?Akurat twoje pozostale kobiety prócz Miss napewno nie miały powodzenia dziewczyny z lekka nadwaga juz są traktowane jako podludzie.

Gość gość
Misio1 mało facetów lubi grube to są fedeersi.

Gość Madralala
A dla kobiety liczy się tylko osobowość faceta? Pobudka! Badania naukowe wykazały, że faceci tak samo traktują średnio urodziwe kobiety jak i wyjątkowo atrakcyjne. Kobiety zaś chciałyby pójść na randkę tylko z facetem wyjątkowo atrakcyjnym fizycznie. Załóżcie sobie konto na np. Sympatii i zobaczcie jak często kobiety mają blokadę dla kont bez zdjęcia. Kiedy takiej blokady nie ma (bo nie ma wykupionego konta o takiej funkcjonalności), to będzie bardzo męczyła o zdjęcie, a jak się już wyśle i się nie spodoba, to rzuci bluzgami i zablokuje.

Gość gość
Ja jestem brzydka i wystarczy ze ktos mnie zaakceptuje,nie mam zadnych wymagan.

Gość gość
moje gadu-gadu to 5473221 mężczyźni fantazjują tylko o młodych i pięknych samiczkach, bo takie są płodne!

Gość Hel

Mój sekret tkwi w dobrym, zdrowym jedzieniu i w diecie dobranej pode mnie - test dna. To najlepsze co mnie spotkało. Nie wiedziałam, ze takie cos istnieje. Ale robi wiele dobrego! Daje poznać lepiej swoje ciało i dzięki temu schudłam. IGenesis u dr dethloff! Jak was na recepcji zapytają jaki model to odpowiedźcie MODUŁ SLIM! SERIO DUZO DAJE