Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kosika

SEKS CZY WARTO MIEC POROWNANIE

Polecane posty

Gość gość kosika

jw ??? czy spanie z 1 partnerem moze nas na prawde uszczesliwic ??

Gość gość
jak sie jest monogamistą to może uszczęsliwić o ile to ten jedyny ukochany ;) w przeciwnym razie to nie wiem...

Gość gość
Jasne, że warto ! Wielu ludzi nie sprawdza siebie, a potem są rozczarowani. Jedna, jeden ma większy temperament i już jest źle. Coś wtedy brakuje ... i szuka się wyjścia z tego z kimś innym.

Gość gość kosika
pytam bo mialam/mam tylko jednego partnera w lozku, mam 26 lat ale nigdy nie mialam orgazmu podczas seksu z nim :/ od czasu do czasu potrafi mnie doprowadzic palcami przy czy trwa to zwykle dosc dlugo i on anwet potrafi zasnac w trakcie :x sypiamy ze soba od 2 lat i nie wiem czy brak orgazmu to moja wina jego czy oboje :/ wczoraj sie nawt o to poklocilismy :/

Gość gość
Powinnaś spróbować z innym. To zawsze nowe doświadczenie.

Gość gośćkanaria
ale go kocham a nie chce zdradzac :/ ie wiem jak nie bede miec w ogole z nim orgazmu powinnam zerwac i szukac innego??

Gość gość
orgazm masz przecież. Z tym, że doprowadzenie Cię do niego trwa długo to powinno być tak: on cię doprowadza do orgazmu a dopiero potem dochodzi do stosunku i problem z głowy. Zdrada nic nie rozwiąże. Jeśli kochasz tego faceta i chcesz z nim spędzić życie. ALE jesli nie czujesz się z nim pewnie to kop w tyłek i szukaj szczęścia ;)

Gość gość
Doświadczenie zawsze należy nowe zdobywać.Cipy nie ubędzie

Gość gość
orgazm mama ale tylko jak sama sie do niego doprowadze :/ a chcialabym podczas seksu go miec!!