Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamiast siedziec prze tv

schudłam 10 kg

Polecane posty

Gość zamiast siedziec prze tv

witam chce sie podzielic z wami moja dietą. schudlam na niej 10 kg , a moj m 17 oczko.gif . przeszlam na zdrowy dzywiania. przestalam używać oleju, nic nie smaże. chyba , że czasem do sałatki się zdarzy. chleb. zastapilam razowym, smietane jogurtem itp. oto przyklad mojego menu: sniadanie 2 kanapki z szynka i pomidorem przekąska : gruszka obiad piers kurczaka w sosie jogurtowo - koperkowym swojej roboty , pół torebki ryżu, sałatka z jog. naturalnym i szypiorkiem. przekąska: talerz zupy albo kilka wafli ryżowych lub 2 marchewki , jogurt itp. kolacja 2 kanapki z serkiem topionym, wiejskim, białym lub z szynką. i to wystarczyło. A schudłam te 10 kg w 4 miesiące usmiech.gif od 3 miesięcy utrzymuje wagę. czy jest ktos kto też podobnie się odżywia lub chciałby zacząć ? usmiech.gif

Gość gość
WITAM JA SIĘ zaczęłam podobnie odżywiać od tygodnia, masakra waże 106 kg jadlam nieregularnie, ja potrafię się objadać postanowiłam wszystko zmienić chcę schudnąć 20 kg chodzę na zumbę 3 razy w tyg, z tym że w wakacje cyba będzie 2 doradz coś , mi 5 posiłekwypada o 19, 19;20, czy nie za pozno czekam 2 godz, i ide spac, postanowilam nie jesc slodyczy, coli, nie slodze i tak, wieprzowiny smazonego tylko nie chce mi sie codziennie dla siebie gotowac czy musze codziennie jesc drob lub ryby

Gość gość
uprzedzam , że nie jestem dietetykiem i to moje subiektywne zdanie. według mnie skoro chodzisz spać o 21, to ja bym jadla kolacje o 18 nie później. nie musisz jesc tylko drobiu i ryb. ja jem też wieprzowinę tylko inaczej ją przyrządzam. schab piekę ze śliwkami, żeberka też piekę , zamiast kotletów mielonych robię pulpeciki itp. przecież jedząc sam drób można och...jeć :-)