Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Claude Speed, piona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn marnotrawny 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Pudło, to mój pierwszy, niebieski nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Nie ze mną te numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Kto to posejdon ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=akEXWdOBDHE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 Metal to najlepsza muzyka, a Syn Marnotrawny to głupi ciul co mi fika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 gość może tutaj co najwyżej podłogę czyścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 nie jestem gość tylko Kasia(a własciwie Kamila, imie Kasia przybrałam na tym forum bo zawsze mi sie podobało i zawsze chciałam być Kasia) :) a pisze niezalogowana bo już zrezygnowałam z posiadania niebieskiego nicka bo to ma więcej wad niż zalet. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Poddajesz się ok, nie licz na wiarygodność lecz pisz jako gość, mi tego nie sprzedasz mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 (podaje mopa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Mi ten nick zbanowali 3 razy, w tym około 10 banów na innych nickach, zastępczych a jednak wróciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Wyluzuj -> https://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Yo nigga im blank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 White ku*wa White !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Wiem, że to nie Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn marnotrawny 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Kamila metalówa? Jesteś ruda? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 W kroczu na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 Hahaha, Larry ty alkonie przebrzydły Faktycznie jesteś killerem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 Larry, pimpuś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach