Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA na laptopy Lenovo buble

Polecane posty

Gość gość

KOSZMAR - laptopy seri G lenovo , tania seria buble koszmarne które niszczą nadgarstki , fatalny bubel - przednia ścianka tak OSTRA ze oparte nadgarstki są dosłownie pocięte - jak mozna taki bubel zrobic - to chyba tylko u lenovo , najgorsze wykonanie laptopa jakie widzialem. Bez wyprofilowania przedniego rantu scianki obudowy - męczarnia dla nadgarstkow i to nie tylko ten ale i podobne modele lenovo - to samo bubel totalny. Fatalna matryca , kolory matowe wyblakłe. Pewnie najgorszej jakosci plastiki zastosowane. cena 1000 zloty - bez systemu = nabierają naiwniakow na to cos co imituje laptopa , a pare minut pisania na nim i nadgarstki sa wykonczone , pocięte - koszmarnie ostra obudowa przednia totalnie bublowate wykonanie. Mało precyzyjny pad , Koszmarna ergonomia - port do kabla netu - po lewej a zasilania po prawej PARANOJA !!!

Gość gość
Miałaś chyba po prostu pecha, ale dzięki za ostrzeżenie. Sama jestem posiadaczką laptopa Lenovo Y510P i jestem z niego bardzo zadowolona. Jak na razie chodzi bez szwanku :P Kupiłam w dobrej cenie na http://jpkomputery.pl/.

Gość gość
kupiłam kompletny,wcale nie taki tani,działa super to,co pisze autor,to głupota

Gość syn marnotrawny
Laptopy i inne urządzenia marek HP, Lenovo i Acer już od 2009 roku znajdują się na mojej czarnej liście. Na tą chwile tylko Koreańskie produkty. :classic_cool:

Gość gość
a co teraz nie jest bublem? kupilam ostatnio Clevo troche kosztowal bo az 9 tys zl i co ? wiecznie cos w nim nie gra ! dobrze ze mam go na gwarancji wymienili juz karte graficzna a teraz wymienia display :O

Gość gość
ja mam HP i jest narazie spoko(ma pół roku) wcześniej miałem asus i 2 razy mi całego wymieniali, az wkońcu oddali kasę

Gość gość
w jakim sensie wina uzytkownika ? doinformuj mnie ?

Gość gość
HP mialam 6 lat,uwielbiałam go,dobra marka,pojemny

Gość gość
Teraz wszystko produkują bez kontroli jakości i nabywca nim jest :( U mnie po 2 tygodniach od zakupu padł ASUS. Już 2 razy był w naprawie w Koszalinie. Zobaczymy jak dalej :(

Gość gość
serwis ASUSA powinni zamknac. ja chyba wysylalam do wroclawia. zepsuli mi klawiature, wymienili naped na uzywany i glosny i w ogole dojsc z nimi do ladu to byla mordega. co do lenovo to wlasnie z jednego pisze. dla mnie jest super. i cenowoprzystepny