Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdeN HazarD

KONTO BANKOWE. Gdzie najtaniej założę ?

Polecane posty

Gość EdeN HazarD

Konto potrzebne będzie mi tylko po to aby grać przez neta w zakłady bukmacherskie. Wypłatę szef daje mi do ręki a jedyny rachunek ( abonament za tel ) opłacam w Plusie. Muszę tylko mieć swoje konto z którego prześlę kasę i w razie czego odbiorę wygraną. Nie mam zamiaru trzymać na nim kasy. Wpłacę tylko określoną kwotę i odrazu przeleję do pewnej firmy bukmacherskiej. Gdzie założyć ? Najtaniej aby mi co miesiąc nie naliczali tych *****ych prowizji za dużo.

Gość gość
Getin Bank

Gość gość
Wszystkie darmowe konta są darmowe pod warunkiem, że się tam regularnie wpłaca kasę. Inaczej się płaci za obsługę rachunku, w niektórych konieczna jest karta i ileś tam płatności. Swoja droga jak w dzisiejszych czasach można funkcjonować bez konta???

Gość Marcin111222
Jezeli chcesz w pelni darmowe to na kontoZnagrodaPL mBank ma oferte 0 zl za calosc teraz, a darmowe przelewy to chyba najwazniejsze.

Gość gość
Najlepsze konto bankowe to tylko i wyłącznie Konto rozsądne z premią 50 zł w Alior Banku. Warunki oferty: - zwrot 3% wydatków kartą w sklepach spożywczych, supermarketach i hipermarketach (z wyłączeniem sklepów internetowych), - 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i za granicą - 0 zł za prowadzenie konta i tylko 5 zł za kartę (płacąc kartą 150zł dostajesz konto praktycznie za darmo korzystając z premii 3%), - 50 zł jednorazowej premii Załóż konto i ciesz się, że masz prawie darmowe konto! http://rekomendacja.aliorbank.pl/rekomendacja/index.html?application_ID=59074_4000_2

Gość Marcin

zdecydowanie getin