Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyty bez zapowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myslicie.Moj kuzynka z ktora wychodze zaczela przychodzic do mnie bez wczesniejszego uprzedzenia. JEST TO DLA MNIE KREPUJACE BO NIE MIESZKAM SAMA I MAM ZAPLANOWANY CZAS .co o tym myslicie

Gość gość
gdy nie mialam rodziny a co za tym wielu obowiazkow to bylo mi obojetne ,zawsze wiele osob do mnie wpadalo bez zapowiedzi

Gość gość
Teraz kazdy ma komorke w dobrym tonie jest zadzwonic.Ja na przyklad moge miec zaplanowany wczesniej wywiad i nie nie chce zeby ktos przy tym byl

Gość gość
A ja czuje sie niezrecznie bo mialam inne plany,spieszylam sie bardzo a glupio bylo mi powiedziec ze nie mam dla niej czasu.Kuzynka obrazila sie bo bylam malo rozmowna a mnie jest przykro Nie odbiera moich telefonow

Gość gość
Powinna umowic sie na spotkanie! Kiedys przyszedl do mnie kolega, a ja mialam umowiona sesje zdjeciowa i musial isc do domu, teraz nie wpada juz bez zapowiedzi :)

Gość gość
Ludzie, co wam przeszkadza powiedzieć "słuchaj stara, sorry, mam inne plany, następnym razem zadzwoń najpierw". Co to, królowa angielska? Na ludzi bez ogłady - a tylko tacy zwalają się komuś na głowę bez uprzedzenia - nie ma innego sposobu. Obrazi się? tym lepiej, naprawdę nie ma czego żałować. A ta jeszcze do niej wydzwania, no ręce opadają.

Gość gość
Jà tam bym sie bala ze względu na przyjazn

Gość gość
tylko do niej nie wydzwaniaj, nie tłumacz sie i absolutnie nie przepraszaj bo tylko utwierdzisz ją w przekonaniu że jej postepowanie jest słuszne a Ty sie źle zachowałas bo nie miałas dla niej czasu, zostaw to jak jest może przemysli sprawę i bedzie cie uprzedzać jak nie to trudno jej strata

Gość gość
do mnie dzwonia domofonem ludzie od ulotek listonosz kiedys wszedl pan sprawdzac liczniki,a za nim oszust ktory mowil ze zakladaja czujniki gazu.Chcial zaliczke ,pozniej okazalo sie ze to oszust,a firma ktora reprezentowal nie istnieje.moze nie na temat ,tak mi sie przypomialo

Gość gość
do mnie jak ktos przyjdzie bez zapowiedzi to nie wejdzie:-D telefony w koncu sa nie problem zadzwonic

Gość gość
bez zapowiedzi to przychodzily do mojej mamy kolezanki ,wtedy nie bylo telefonow.Bardzo dziwna musi byc kobieta,ktora ma telefon komorkowy,a wychodzac z domu zostawia go tam.Olej takie towarzystwo bo to musibyc chore

Gość gość
mialam podobna sytuacje,bylam umowiona z kim innym,a wrecz nie chcialam dopuscic do tego,zeby te dwie osobysie spotkaly