Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona baba

JYSK co o tym myślicie

Polecane posty

Gość wkurzona baba

Byłam dziś w ww. sklepie i przy kasie doznałam szoku, na ladzie stały jakieś tam lampki ogrodowe 5 szt. za 20 zł. a obok napis: JEŚLI SPRZEDAWCA NIE ZAPROPONUJE CI TEGO PRODUKTU ZANIM ZAPŁACISZ ZA ZAKUPY, MOŻESZ NABYĆ TEN PRODUKT ZA 1 GR. Zaciekawiona zapytałam sprzedawcę, kto zapłaci, jeśli sprzedawca zapomni mi zaproponować produkt, okazało się, że oczywiście sprzedawca...czy nie uważacie ,że to lekka przesada i szantaż? kogo sklep robi z pracownika? jestem zniesmaczona polityką firmy. Mam nadzieję, że klienci byli na tyle trzeźwi, że nie narazili sprzedawcy na koszty i nikt nie nabył produktu za 1 gr. Szczerze, to strasznie ta sytuacja zraziła mnie do tego sklepu, bardzo szanuję ludzi na kasach, w marketach etc. a chłopak w Jysk był naprawdę miły i pracowity, po co coś takiego? Wyobraźcie sobie gdyby w ciągu dnia 10 razy zapomniał zaproponować produkt. Miałam ochotę porozmawiać z kierownikiem. Jestem nadal zdenerwowana.

Gość też wkurzona baba
Serdeczne dzięki za ten wpis. Pracuję w korporacji JYSK od dwóch lat, a niektórzy moi koledzy o wiele dłużej. Niestety wszyscy obserwujemy, a w zasadzie doświadczamy na co dzień, jak ta firma zaczyna stawać się po prostu OBOZEM PRACY! Lubię swoją pracę, kocham te dzieciaki z którymi pracuję, ale coraz częściej mam poczucie, że uczestniczymy w jakimś "chorym filmie". Jestem co raz częściej wkurzona-nie na tzw. trudnych klientów, bo tych "trzeźwych" na szczęście jest więcej :) Wkurza mnie GŁUPOTA, BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI i BRAK SZACUNKU w tej firmie. Dlaczego nas nie szanują? JYSK to duńska firma i skandynawska kultura pracy to już tylko puste hasła na plakatach. Dlaczego? A może dlatego. że my Polacy sami się nie szanujemy? Miłej niedzieli! Ja zaraz lecę do pracy w ...?

Gość gość
Slow mi brak na taka 'promocje'...Firma ktora tak traktuje swoich pracownikow nie zasluguje na dobre slowo na swoj temat

Gość gość
szkoda że nie cyknełaś zdjęcia, chętnie bym zobaczyła taki napis. lubię ten sklep i robie tam duże zakupy ale za takie zachowanie całkowicie zrezygnuję

Gość gość
jakiś czas temu widziałam w Jysk-u podobną akcję z piłeczkami do prania. Dla mnie to też chore.

Gość syg
Dzięki za wpis- no i choćby dlatego nie skorzystam z zakupów w tym sklepie. Co za dno :/

Gość gość
Super że to napisałaś autorko , dużo w tym sklepie kupowałam , od dziś koniec , już tam nic nie kupię . To nieprawdopodobne jak pazerni są niektórzy na kasę , po trupach do celu.Jakież to obrzydliwe aż smutno żyć wśród takich.

Gość gość
Hej! Jestem pracownikiem JYSK,i zgadzam się z opinią powyższych klientów na temat traktowania nas.Niestety nie robienie zakupów w sieci wcale nie uderzy w firmę tylko w nas -pracowników.Jeśli spadnie dochód to zmniejszą etaty, czyli zwolnią ludzi a firma i tak wyjdzie na swoje.

Gość gość
Weszłam, by poczytać o kołdrach i trafiłam tu. Oburzające jest traktowanie tak pracownika, nie wiedziałam. Solidaryzuje się ze sprzedawcami i nic wiecej nie kupie w tym sklepie. Nie szanuja pracownika , to nie szanuja i jawnie nabijaja się z klienta wciskajac badziew przy tej kasie( kupiłam kiedys wieszaki z takiej propozycji, łby się urywaja w 5 minut, rolki do czyszczenia odzieży nie maja prawie kleju). Dzieki , kupie sobie on-line , nie bede patrzyła na wyzysk pracownika i czuła się upokorzona taka chyba polityka firmy, bo średnio robi się zakupy w sklepie wiedząc, ze pracownik gryzie zębami podłogę na życzenie FIRMY JYSK.

Gość gość
Jestem pracownikiem Jysk od ponad 5 lat. PRACOWNIK ZA TO NIE PŁACI!!! Po prostu rabatuje to na kasie do 1 gr i tyle to wchod******oszty sklepu, pewnie nie chciał żeby to Pani kupiła za 1 gr bo być może kierownik zwróciłby mu uwagę. Za sprzedaż imupuls pracownicy dostają kasę-nagrody w konkursie, a sprzedana za 1 gr pewnie by mu zaszkodziła i zgonił winę na firmę. Ok, nie wszystko u nasz jest ok ale proszę Was, gdzie indziej macie takie pensje? Pełen socjal, konkursy i dodatkową kasę? Miłą atmosferę? Idzcie do Lidla nadgodziny będziecie robić za darmo. Wkurzają mnie malkontenci, którzy najchętniej siedzieliby za biurkiem zgarniali dużą kasę a kwalifikacji żadnych. ehh nie pasuje Wam to po co pracujecie? Tylko narzekacie, jest wiele innych miejsc pracy...powodzenia w szukaniu lepszej na stanowisku sprzedawcy. Droga Pani klientko, mogła Pani bez obaw nabyć ten artykuł za 1gr, koszty poniosłaby firma!!!!!!!!!!

Gość tirurka
ja bardzo lubie ten sklep, i tak sie ciesze bo otwieraja go w tej nowej galerii u mnie HIT. w nowym dworze mazowieckim, na pewno bede stałym klientem !