Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie schudnac

Polecane posty

Gość gość

nie moge schudnac nie mam motywacji wstydze sie wyjsc w czymkolwiek pomozcie mi

Gość gość
Jestem w tej samej sytuacji obecnie :O Tyle czasu byłam szczupła, a teraz jem i jem.. z nudów. I nie mam motywacji by to zmienić. Co prawda kręciłam trochę hulahopem, porobiłam trochę przysiadów przez 3 dni.. ale tylko na tyle mnie stać:/ A do tego nawet jak dzien pieknie zaczynam cytrynka, koktajl z owoców to i tak pod koniec tak jak i dziś ciastka, spagetti i kiełbasa.. bez sensu. Nie schudne :/ A naet jak chce iśc biegać rano to nie mam siły wstać o tej 6,7 i wstaje o 10:/

Gość gość
O to, to, też piję wodę z cytryna, potem jakies warzywa, jajka, i takie rozne, a pod wieczór chipsyy :D nie mogę z samą sobą. A i jeszcze do tego ćwiczę, to już w ogóle

Gość gość
no:p pięknie się zaczyna a potem pod koniec dnia klęska i znowu dzień "niezaliczony". Idę chyba jutro biegac już na poważnie rano, bo to inaczej masakra lato..

Gość gość
dokladnie wieczorem jest najgorzej

Gość Potraficie
Wieczorem jest wam najgorzej ,gdyż niedojadacie przez caly dzień a na wieczor już silna wola nie działa.Rozplanujcie posiłki i po zjedzeniu sniadania miejcie przygotowany już obiad by się nie rzucic z głodu na byle co!naprawde ułatwi wam to odchudzanie.Zakupcie w aptece babke jajowata,to naturalny błonnik takie nasiona,pije się je jako zawiesinę,mozna z sokie i codzien się chodzi do toalety,polecam.Macie motywacje do odchudzania tylko kochacie jesc i po prostu musicie stwierdzić fakt!Wierze,ze potraficie!powodzenia!

Gość gość
Mam ten sam problem. Moje wszystkie próby odchudzania spełzły na niczym, więc w końcu udałam się do dietetyka. Tam się dowiedziałam, że odżywiam się dobrze i że jem nawet za mało. Diety nie powinnam zmieniać tylko zacząć się ruszać. Tylko, ze ja się ruszam prawie cały dzień (pracuję fizycznie) a po powrocie do domu o 20 i po posprzątaniu domu itd już naprawdę nie mam siły iść dodatkowo na aerobik. Jestem zła bo naprawdę nie wiem co mam robić a marzy mi się piękne i szczupłe ciało a aktualnie rzygać mi się chce na swój widok :(

Gość qirka
Postaraj się o regularne posiłki, najlepiej 5 dziennie i spróbuj jakiegoś suplementu diety. Ja używam Slim Coffee zamiast kawy. Piję dziennie 2 filiżanki i moja waga spada, a ja czuje się świetnie. Spróbuj może tez troszkę pobiegać i powinnaś dać radę schudnąć.

Gość darina22
A ten Slim Coffee to kawa czy jakiś suplement?

Slim coffee to suplement o smaku kawy. Łączy przyjemne z pożytecznym, czyli w moim przypadku poranny rytuał picia kawki i dodatkowe wspomaganie odchudzania.

Gość darina22
A jakie on ma działanie? Biorę go i waga będzie spadać?

Gość aktywnagirl
Nie ma tak łatwo moja droga. Suplement taki jak slim coffee ma zadanie wspierać odchudzanie. Sam w sobie Cię nie odchudzi :) Jak chcesz go brać to zadbaj też o dużo ruchu i jedź regularnie małe posiłki.

Gość gość
ja też cały dzień jadłam tylko warzywa i owoce a teraz zrobiłam sobie schabowego. chciałabym wrócić do mojej ulubionej wagi 51. teraz ważę 55

Gość Schudnąćchcę
Aktywnagirl, masz rację, sama kawa, nawet najlepsza jak slim coffee sama nie pomoże. Ja zaczynam właśnie chodzić na siłownię i codziennie biegam, efekty na razie widać powoli, ale grunt że są:)

Gość Nukka
Nie podjadaj między posiłkami , jedz o tych samych godzinach . Po większym posiłku np . po obiedzie wypij filiżankę slim coffee , pobudzi trawienie i szybciej spalisz to co zjadłaś.

Gość gość
Nukka nie orientujesz się może czy ta kawa nie szkodzi diabetykom?

Gość gość
wszelkie cudowne kawy i herbatki owszem, pomagają, ale trzeba robić coś więcej niż tylko picie ich ;) Ja poradzę Ci, napiszę co ja robiłam/robię nadal. Rano gorzka czarna kawa plus jajko na twardo + Kanapka razowa z wędliną, pomidorem / drugiego dnia jogurt naturalny 2% z różnymi orzechami i pokrojonym na plasterki bananem. obydwa śniadania pożywne i zapychają. w ciągu dnia (ja pracuję umyslowo) piję herbatę 1 pu erh i 1 big active slim plus. dużo wody. druga kawa też gorzka ale z mlekiem 2%. jem małe porcje ale często. np mala kanapka, albo banan (jak nie mialam rano) , różne orzechy ale nie te solone, owoce np dziś mialam 2 jabłka i trochę malin. surowe warzywa uwielbiamjeść marchewkę i paprykę czerwoną. jem normalny obiad jaki tylko mam ochotę ok godziny 17-stej w domu, ale nakladam na malutki talerz wtedy porcja wydaje się większa. np dziśna obiad miałam kopytka z bułką tartą na maśle i do tego bób, ale MAŁO. deser to np jedno ciastko typu herbatnik albo 2 kostki czekolady gorzkiej. kolacji nie jem, ale jak jestem głodna to zjem nawet o godiznie 21-szej pomidora z oliwą (mało oliwy) i do tego 1 kawałek pieczywa chrupkiego ryzowego. jak mam w dzien ochotę na słodkie to wtedy jem pieczywo ryżowe lub razowe krakersy (jeden taki ma 28 kcal) posmarowane cienko masłem orzechowym niesolonym. I ćwiczę. basen 1x tyg półtorej godziny, 1x tyg rower poltorej godziny, w domu 2x tyg skalpel Ewy Ch. i skakanka 2-3x tyg po 15 minut. ważę teraz 57 kg przy wzroście 166 cm. a jeszcze w listopadzie 2013 ważyłam 65 kg ... mam 30 lat

Gość Kszysia
Moje kilogramy spadły od czasu jak zaczęłam jadać posiłki gotowane na parze. Automatycznie wyeliminowały się cukier ,sól i tłuszcz. Odzyskałam energię i chęć do życia. Teraz dziękuje mężowi w prezencie podarował mi zestaw garnków philipiaka

Gość OE_SlimCoffee
Witam, Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie dotyczące picia Slim Coffee przez cukrzyków. Z myślą o diabetykach przygotowana została Slim Coffee DIABETIC. Polecamy ją wszystkim, którzy chcą zadbać o prawidłową masę ciała, ale nie kosztem zdrowia, przy czym nie wyobrażają sobie dnia bez filiżanki kawy. Pozostaję do dyspozycji w przypadku dalszych pytań. Na wszystkie z przyjemnością odpowiem. Pozdrawiam, Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość gość
a co wchodzi w zestaw garnków Philipiaka?

Gość gość
Podpisuję sie pod komentarzami dotyczącymi zbilansownych posiłków!!!! zaczełam jeść bardziej normalnie- duże sniadanie (np. kasza jaglana z tartym jablkiem, lyzeczka miodu i kilkoma orzechami), 2-gie sniadanie (kanapka i sałatka), przegryzki żeby dotrwać do kolacji (pracuję i nie ma sznas zjesc szybciej) w postaci kilku orzechów, owoce i warzywa no i ciepla kolacja (zawsze zupa i cos z bialkiem), potem spacer, prysznic i do lózeczka. jak wam sie chce jesc wieczorem a jestescie juz po kolacji to idzcie na spacer albo zacznijcie cwiczyc przed tv. jesli chodzi o silny głód to mi w poczatkowej fazie bardzo pomogło picie Figura Non apetite- dobrze "zapycha", jest słodka i rzeczywiscie poskramia apetyt, ale pilam tylko okazjonalnie.

Gość gość
to wymaga czasu aby uniknąć efektu jo-jo oczywiście mniej spożywać i częściej ,więcej ruchu i przyspiesz przemianę materii.

Gość gość
to trzeba mieć wielka motywację aby tak wytrwale się odchudzać ja myślę o zakupie Slim Coffee będę nią piła zamiast naturalnej.

Łuska babki jajowatej naprawdè działa.Wieczorami pijè ją zamiast przekąsek. Piszecie o chipsach. Nie kupujcie. Jak coś jest w domu, to kusi. Zamiast biegania, moze kurs tańca? Zumba, salsa? A po zajèciach duzo wody i szklanka łuski z babki jajowatej. Generalne sprzątanie mieszkania- lepsze od aerobiku. Nie kupujcie tyle jedzenia. Jedzcie przy stole, nozem i widelcem, a nie na kanapie z talerzem pod brodą+ tv, wioslując machinalnie widelcem. Itp, itp, itd. Wazne jest nie tylko co siè je, ale jak i w jakim tempie.

Gość mijanna
Odchudzanie to nieprzyjemna rzecz ale zawsze warto spróbować. Ja oprósz ćwiczeń, popijam slim coffee. To suplement wspomagający trawienie.