Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra Łeba

Pomocy... SZYBCIUTKO czy to ciąża??

Polecane posty

Gość Aleksandra Łeba

witam, proszę o pomoc, bo zaczynam sie załamywać. Moja sytuacja w skrócie: staramy się z mężem od paru miesięcy o dzidziusia. jestem po cystach, brałam tabletki hormonalne Sylvia 20. Okres pojawił się 9 maja, zaczęliśmy sie starać kolejny raz... pełna nadziei ze sie udało, poprostu głupie przeczucie ze jestem w ciąży ze nareszcie sie udało... szczęście nie trwało długo bo pojawił sie okres w 23 dniu cyklu byłam zszokowana zawsze miałam regularne cykle a tu 4 dni wcześniej.... okres trwał aż 6 dni... pierwszy dzień był straszny póżniej delikatne plamienia w czasie plamień mąż zauważył na moim brzuchu kreske wystraszyłam sie zaczęłam oglądać swoje ciało kreska biegnie jak linia nigra, która pojawia sie w drugim trymestrze ciąży a nie pierwszych tyg, kreska jest do tego czasu troszke tylko ciemniejsza, mam ciemną karnacje... gdzieś od tyg mam zawroty głowy, cały czas sie zataczam w te upały robi mi sie słabo... mam dziwne smaki ale jak patrze na jedzenie to mnie mdli, nawet moja ukochana poranna kawa mi nie smakuje ma posmak "trampka" mam też zgage, głowa mnie boli i jajniki. Jestem bardzo senna i zmęczona, piersi mnie nie bolą i nie sa wrazliwe ale sutki mam takie pełne dodam ze mam małe piersi ale mimo nie dokuczają.... myślicie ze moge sobie robić nadzieje?? ze moge byc w ciąży??

Gość karolina88xxx
Tak, możesz być w ciąży albo to podświadome reakcje. Najlepiej idź do ginekologa zamiast "świrować". :)

Gość gość
Kup i zrób test ciążowy