Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teskniac za dupkiem

Polecane posty

Gość gość

Tesknie... nie umiem sobie z tym poradzic. A wydawalo mi sie, ze mi na nim nie zalezalo. To ja zdecydowalam sie na rozstanie, bo facet spotykal sie z inna. Teraz zaluje. Pomocy!!!

Gość gość
minie Ci , uszy do góry :)

Gość gość
Od miesiaca jest coraz gorzej... moze sprobowac o niego zawalczyc?

Gość gość
G***o się omija a nie walczy o nie. Jeszcze miesiąc i na samo wspomnienie będziesz rzygac

Gość gość
Heh... moze potrzebuje troche takiego otrzezwienia.

Gość gość
nie masz możliwosci aby sprawdzic jego status związku? może rozstał sie z tą laską.. może tęskni za toba.. spróbuj go pośledzic

Gość gość
On nie ustawia tego typu rzeczy. Wiem, ze sie spotykaja, ale chyba nie uklada sie miedzy nimi za dobrze. Zawsze jak sie widzimy w wiekszym gronie to sie zaczynaja w pewnym momencie klocic albo ona placze...

Gość gość
widzisz.. moze ona go omotała, albo jest zakochana w nim a on w niej nie ...to że spotykał się z tobą to też może to potwierdzac.. moze ona jest w ciąży a on chce ja zostawic , ona szantazuje go placzem.. on z tobą nie zerwał dla niej, to ty z nim zerwałas

Gość gość
Nie jest w ciazy, ani go nie szantazuje. Znam ja troche. Wiedziala, ze sie spotykamy, a mimo wszystko sie nim zainteresowala. Dalam sobie spokoj, gdy dowiedzialam sie, ze spedzil z nia swoje urodziny. To przelalo szale goryczy. Nie mialam sily walczyc. Nawet nie wiedzialam o co. W maju dosc czesto widywalismy sie na imprezach. Ostatnio zaczal do mnie dzwonic... wczoraj po imprezie chcial mnie odprowadzic na autobus. Powiedzialam, zeby spieprzal do tamtej. Przyznal, ze jest chujem i zle sie zachowal. Powiedzial, ze przeciez sama to skonczylam. Najbardziej dziwne bylo jak stwierdzil "zastanow sie po co dzwonie". No po co? Wczesniej wydawalo mi sie, ze za nim nie tesknie. Teraz widze, ze mi na nim zalezalo i brakuje mi go. Ojj glupia...