Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkazworka

Nie rozumiem mojego ex

Polecane posty

Gość gruszkazworka

Nie potrafię skumać mojego ex, rozstaliśmy się przez niego, bardzo go kochałam... Ale przechodząc do sedna, on zawsze był wybredny co do kobiet, nieraz mijaliśmy na ulicy naprawdę ładne dziewczyny i ja dla żartów pytałam czy fajna, a on nieraz odpowiadał, że nie bo nos za duży, bo coś tam... No i przedwczoraj wstawił zdjęcia ze swoją nową dziewczyną, jest baaardzo przeciętan, rzadkie włosy z wypłowiałym rudym kolorem, brwi nie wyregulowane, jakaś taka żylasta, zęby jakby ich nie myła... Nie robię tego z zazdrości, że ją tak opisuję, ale ona serio tak wygląda... Nie chcę jej obrażać, po prostu to zaprzeczenie wszystkiego, czego do tej pory trzymał się (widziałam ze dwie jego byłe dziewczyny) przy wyborze partnerki... Nie zrozumcie mnie źle, ale mnie ludzie postrzegają raczej jako ładną osobę, teraz jedynie przytyłam (sprawy hormonalne) i dziwię się, że on wolał taką dziewczynę, która jest kompletnym przeciwieństwem mnie. A z charakteru też nie jestem zołzą. Może spotkałyście się z podobnymi sytuacjami i wiecie mniej więcej czemu faceci tak postępują? Nie jestem osobą patrzącą na wygląd ale na tyle, na ile znam jego i jego upodobania w kestii kobiet wiem, że na taką nawet by nie spojrzał. Nie chce się dowartościować, po prostu nie rozumiem takiej zmiany.

Gość gruszkazworka
Ja dbam o siebie, kąpię się w każdą sobotę i udaje mi się wybrac najlepsze ciuchy w lumpeksach :)

Gość gość
moze sie po prostu zakochal

Gość gość
przecież to zwykły prostak co zmienia dziewczyny jak rękawiczki, nawet nie patrzy na wygląd, byle tylko dawała mu doopy. Poza tym jaką debilką trzeba być, żeby iść z chłopakiem po ulicy i oceniać inne dziewczyny, a jego teskty w stylu: duży nos, krzywe nogi itp, to zwykłe buractwo, w życiu bym z takim chamem nie była.

Gość gość
bo mentalne karły, brzydale, wiedząc że nie mają realnych szans u ładnych kobiet, wynajdują w nich mniej lub bardziej wyimaginowane wady i niedoskonałości, żeby przekonać otoczenie, i nierzadko samych siebie, że wcale nie są nimi zainteresowani

Gość gość
to jak ktos wyglada to nie wszystko, liczy sie charakter sprawy lozkowe (dla kazdeo faceta to ma znaczenie) przytocze tu slowa mojego brat ktory byl kiedys z b.ladna dziewczyna byla fotomodelka nawet ale sie nie dogadywali, ona byla chorobliwie zazdrosna, wyzywala go, strzelala fochy, nie pozwalala mu zatanczyc na weselu z kuzynka bo.. miala wieksze piersi niz ona a to przeciez rodzina.powiedzial tak "ladna dziewczyna to jest dla kolegow na zasadzie super samochodu" teraz ma tez ladna dziewczyne ale w porownaniu z tamta jest mniej atrakcyjna

Gość gość
a ile ma gosc lat? moze poprostu spowaznial i dojrzal wiadomo ze za mlodu patrzy sie przede wszystkim na cialo i twarz- zeby sucz byla i koledzy zazdroscili a pozniej wartosci sie zmieniaja no bo jak zona i matka dzieci sucz??

Gość gruszkazworka
Dzięki palantowi, który się pode mnie podszywa. Ale ja nigdy nie byłam zazdrosna chorobliwie, zawsze poświęcałam mu czas, dbałam o nasz związek, byłam serio wzorem dziewczyny (nie jest to moja ocena tylko słowa kilku osób, w tym jego kolegów)

Gość gruszkazworka
w tym momencie on ma jakieś 22 lata, jak z nim byłam to coś ponad 20.