Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pokonac wstyd i rozebrac sie przed facetem?

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem od pol roku. mam 20 lat, jestem dziewica, kocham go i chce to z nim zrobic, ale jak sie przelamac?

Jeśli byście się naprawdę kochali nie było by żadnego wstydu tylko pożądanie. Czegoś brakuje.

Gość gość
pozadanie jest, ale wstydze sie, nikt nigdy nie widzial mnie nago...

Gość gość
za pierwszym razem zgaście światło i niech on cie rozbierze

Gość ŻaniaWilczyca
ciornij browca pokaż mu kuciape i cysie i po sprawie, problem jakbyś miała 14 lat

Gość gość
dobry pomysl, dzieki. tylko gorzej jak zaswieci, wleze pod koldre wtedy chyba ;-)

Brakuje Ci zaufania do niego. Nie takiego zaufania o jakim pomyślisz. Jeśli wstydzisz się osoby którą kochasz o jakaś sprzeczność co? Niektórzy się nie kochają a nie mają skrupułów się rozebrać. Jeśli facet jest porządny zrozumie. Może jakoś Ci pomoże się przełamać? Zacznijcie małymi krokami, to ma być przyjemność, wymyślcie coś.

Gość gość
z tym zgaszonym swiatlem mi sie podoba, mysle, ze sie uda ;-)

Gość gość
fajnie, ze mogłam służyc pomocą

Gość gość
Przecież nie musisz sie rozbierac.Możesz rozebrac chłopaka a on ciebie.A jak będziesz u ginekologa to tez sie rozbierasz dodam,że mammęża podczas każdego badania i wspierał porody.Czuję się pewniej gdy mąz jest przy mnie.A jak można sie wstydzic meża a obcego faceta ginekologa nie?

Gość gość
jego ciala sie nie wstydze, tylko sama sie wstydze rorebrac, ale mam nadzieje, ze sie przelamie ;-)

Gość gość
Powinnaś zwiększyc swoja samoocenę Słonko.

Gość gość
Nowoczesna to chyba jedyna partia w Polsce, która w sposób skrajny chce faworyzować bogatych kosztem biednych i średnio zamożnych - biednym Petru proponuje 16% stawkę PIT w miejsce 18% PIT, ale bez żadnych ulg, bez żadnej możliwości odliczeń, co w praktyce w większości wypadków będzie skutkować wzrostem podatków. Bogatym natomiast proponuje obniżkę PIT z 32% do 16%. Jak trzeba być bogatym aby opłacało się finansowo głosować na Petru? Małżeństwo, które rozlicza się wspólnie i jest zatrudnione na umowie o pracę i rozlicza się wspólnie, musiałoby zarabiać co najmniej blisko 16800 zł brutto na miesiąc! Ile jest takich małżeństw w Polsce? W II progu podatkowym podatki płaci tylko ok. 3% Polaków. Ale to jeszcze nie wszystko - Petr****ce wprowadzić 16% VAT w miejsce 5% i 8% na podstawowe i nawet ponadpodstawowe artykuły żywnościowe, na książki w tym podręczniki szkolne dla dzieci, na leki i wyroby farmaceutyczne z jednej strony, z drugiej Petr****ce wprowadzić 16% VAT w miejsce 23% na luksusowe jachty, złote zegarki, Mercedesy, ciuchy od Armaniego, jajka Fabergé. Macie czarno na białym, że chodzi mu o to, by wycisnąć jak najwięcej z biednych i średnio zamożnych żeby bogacze mogli sobie kupić taniej luksusowe towary - w końcu biedniejszych w Polsce jest znacznie więcej niż bogatych, więc ci się na nich złożą i budżet państwa na tym nie straci. W zasadzie można rzecz, że im jesteś bogatszy, tym bardziej opłaca ci się głosować na Nowoczesną, która jest bodaj jedyną partią w Polsce, która nie ma ani jednej korzystnej propozycji jeśli chodzi o wzrost dochodów większości Polaków

Gość gość
ty sie korfo przecież juz rozbieralas 50 razy i nie w tym wieku :D

Gość gość
Zacznijcie od pettingu. Zacznijcie się pieścić tak stopniowo, najpierw niezupełnie rozebrani i krok po kroku idźcie dalej. Z czasem się ośmielisz.

Gość gość
Polki zawsze mają z tym problem troszkę zacofane w tej kwestii! Np. wstydzą się u ginekologa podczas badań swojego partnera a całkiem OBCEGO FACETA GINEKOLOGA NIE CIEMNOTA! !!!!!! Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu cipki i wspierał porody nie jestem tępa by wstydzić się najbliższej mnie osoby! !!! Do obecności przy badaniach czy zabiegach mamy Prawo nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta ZAWSZE DECYDUJE PACJENT nie lekarz! !!!