Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaudręka

Mam życie zjebane na maksa... :(

Polecane posty

Gość mojaudręka

Mam 23 lata dziecko i wiem, że nigdy nie ułożę sobie życia... ostatnio poznałam faceta, ale jemu chyba chodzi tylko o łóżko w którym jeszcze nie wylądowaliśmy. Widzieliśmy się dwa razy...tylko się całowaliśmy na drugiej randce, nie dotykał mnie nigdzie ani ja jego. Trzymał za biodra. wiem że ma niedosyt po spotkaniu, czuję to...seks jest dla niego ważny, nie ukrywa że to lubi. Żaden facet nie zwiąże się na poważnie z dzieciatą kobietą, wiem to...oni wolą zakładać rodziny od podstaw. Tylko w takim razie po jaką cholerę zaczepiają kobiety, które mają dzieci...?? po co pisze wciąż i chce się umawiać skoro nie puściłam się z nim na pierwszej randce...nic z tego nie rozumiem. Jestem załamana :(( to wszystko bez sensu. Zmarnowałam sobie życie :(

Gość gość
nieprawda są faceci którzy sie związą z dzieciatą kobietą,to sie zdarza. Jak naprawde Cie pokocha,pokocha też i Twoje dziecko. Tu Ci pewnie napiszą inaczej,bo tu siedzą w większości niedojrzałe bezmózgi. Trudno mi powiedzieć z jakiego rodzaju facetami sie spotykasz,ale są tacy dla których dziecko to nie problem nawet jak jest ich mniej.