Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie mają poczucia humoru

Polecane posty

Gość gość
i najbardziej wulgarną osobą na tym forum ;) Tak, faceci marzą o takich jak ty.

Gość gość
rubaszne żarty to takie z podtekstem seksualnym, inaczej chamski flirt. Czarny humor na przykład o żydach, holocauscie. Śmianie się z siebie czyli dystans do własnej osoby, delikatna dowcipna autotyrka nie będąca użalaniem się nad sobą. Ja tak to rozumiem.

to niegramatyczne to było do mnie? a co mnie obchodzi kto o mnie marzy?:O chyba Cię pogięło. nie najbardziej wulgarną, tylko może najbardziej ZALOGOWANĄ wulgarną, bo ja się nie wstydzę prawdy, nie jestem fałszywa, piszę jak jest.

przecież to jest temat o tym, że jakaś kobieta nie zrozumiała/nie roześmiała się z żartu autora wysnuł więc tezę, że kobiety nie mają poczucia humoru niczym nie uzasadnił za to zamknął jakąkolwiek próbę dyskusji słowami: "taka prawda". które jak wiadomo, są na tym forum traktowane jak ostateczne zamknięcie tematu inteligencja, błyskotliwość, humor mogą się ujawnić w luźnej, swobodnej dyskusji jakakolwiek próba żartowania w momencie byłaby mocno żenująca, tudzież skwitowana słowami: "taa, rzeczywiście, śmieszne w chuj", zwłaszcza, gdy ktoś od początku wyrobił sobie zdanie o "kiju w dupie" dobranoc

"przecież to jest temat o tym, że jakaś kobieta nie zrozumiała/nie roześmiała się z żartu autora wysnuł więc tezę, że kobiety nie mają poczucia humoru niczym nie uzasadnił za to zamknął jakąkolwiek próbę dyskusji słowami: "taka prawda". które jak wiadomo, są na tym forum traktowane jak ostateczne zamknięcie tematu inteligencja, błyskotliwość, humor mogą się ujawnić w luźnej, swobodnej dyskusji jakakolwiek próba żartowania w momencie byłaby mocno żenująca, tudzież skwitowana słowami: "taa, rzeczywiście, śmieszne w ch*j", zwłaszcza, gdy ktoś od początku wyrobił sobie zdanie o "kiju w dupie" dobranoc" x Humor to nie mówienie dowcipów, to przede wszystkim wyczucie. Charlie Chaplin skwitowałby te twoje słowa jedynie ściągnięciem kapelusza i samo to byłoby zabawne.

Gość gość
Do stworzenia tematu zainspirował mnie temat o ugotowanym w samochodzie dziecku i wypowiadająca się w nim forumowiczka biorąca na poważnie teksty trolli. Tylko tyle. Dobranoc :)

Subiektywne śmianie się z czegoś, a umiejętność rozbawiania różnych gustów nie mają ze sobą NIC WSPÓLNEGO. Każdy człowiek z czegoś się śmieje ale to nie oznacza że ma poczucie humoru, sam śmiech nie zaraża - przynajmniej mnie.

Gość gość
ten topik o dziecku i teksty trolli to ani czarny humor, ani żaden humor to zwykłe prowokacje, na które nabierają się naiwne młode matki

Lew robi listę kogo zje. Przychodzi Sarenka Sarenka- Lwie czy ja jestem na liście ? Lew- No niestety jesteś Sarenka- A dasz mi jeden dzień żebym pożegnała się z rodziną ? Lew- Ok nie ma sprawy Na następny dzień przychodzi Sarenka i Lew ją zjada.Przychodzi Lis Lis- Lwie czy ja jestem na liście ? Lew- No niestety jesteś Lis- A dasz mi jeden dzień żebym pożegnał się z rodziną ? Lew- Ok niema sprawy Przychodzi Lis i Lew go zjada. Na następny dzień przychodzi króliczek. Króliczek- Lwie czy ja jestem na liście ? Lew- no niestety jesteś Króliczek- A możesz mnie wykreślić ? Lew- Spoko nie ma sprawy.

Jeszcze jeden suchar: Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabłądził. Chodzi wiec po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tylu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany, wku/rwiony, piana z pyska mu leci i mówi: - Co tu robisz? - Zgubiłem się. - Ale czego się k**wa tak drzesz? - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - No to k**wa ja usłyszałem. Pomogło ci?

Gość gość
ostatni najlepszy. Daję mu 3/10 ;)

Najlepszy jest pierwszy i ostatni. Rozbawiły mnie, absurdalne :) To ja ci dam taki: x Rozbił się okręt. Na bezludnej wyspie wylądowało 50 facetów i 1 kobieta. Po miesiącu kobieta mówi: - Dosyć tych świństw! - i popełniła samobójstwo. Po trzydziestu dniach zebrali się faceci i zadecydowali: - Dosyć tych świństw! Trzeba ja pochować. Mija następne 30 dni. Faceci podejmują decyzje: - Dosyć tych świństw! Wykopujemy ja z powrotem.

Mały chłopiec, syn Żyda w obozie koncentracyjnym podchodzi do SS-mana i pyta: - Proszę pana, proszę pana gdzie jest mój tatuś? SS-man liże palec wskazujący, unosi go, chwilę przytrzymuje i mówi: - Przy tym wietrze pewnie koło Radomia. x Dobranoc dk.

Dobranoc Jagódko. 😍 x Do wytwórni pasztetów przyjechała kontrola z sanepidu. Insektor pyta: - Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca? - Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę. - A w jakich proporcjach? - Pół na pół... Jeden zając, jeden koń.

Ja lubię pasztet ale nie wiem z czego go robią, smutno mi że jem kawałek zwierzaka. Ale takiego gołębia to bym z chęcią zjadł, jak widzę gołębia to przysięgam - z ręką na sercu - zamieniam się w drapieżnika, może nawet kota. Oczami wyobraźni widzę go już na talerzu - złotego, upieczonego, w miodowym sosie i ze świeżą bułeczka bym go wszamał.