Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33

proszę poradzcie

Polecane posty

Gość gość33

Witam.ostatnio napisalam ze ślub odwołał. Ze wzgledu na córkę naburmuszona i była zone.ale pomimo to zostalam z nim i z moim synem..w sobotę on ma urodziny.wiec jego córka na weekand z matka do rodziny wyjeżdża.wczoraj była u nas jego córka dała jemu wcześniej prezent czyli kartkę i czekoladę.jak ja odwiózł.przyjechał dal mi bomboniere.nigdy nie kupował.wiedziałam ze to od byłej.zapytalam.nie przyznał się tylko powiedział.jak uwazasz tak mysiisz.miał wczoraj na szczawiowa zrobić zakupy bo chciał zupę.a dzisiaj patrzę śmietana z Auchan. U nas w mieście nie ma tego marketu.płakać mi się chce.wczoraj jego niebylo ponad godzinę.czyli była jemu dala.on teraz jest w pracy.a ja nie wiem czy mam zadzwonić do niego i zapytać.szok.za kogo on mnie ma.żal mi siebie i mojego synka.co mam robić.jestem tez bez wyjścia pomoście proszę.jak mam się zachowac

Gość gość33
Twierdzi ze bardzo mnie kocha.kochamy się codziennie.ale co on ma na myśli i kombinuje to nie wiem.przepraszam za błędy pisze z telefonu

Gość gość
Szkoda ze nie kupil smietany z biedronki....Ugotuj mu rosól z kury

Gość gość
To twoja wina , że tkwisz dalej w tym beznadziejnym związku. Facet ma cię gdzieś i on wie ze może robić co tylko chce, bo ty i tak z nim zostaniesz.Jestes doopa wołowa i my nic ci nie możemy doradzić bo ty go nie zostawisz, prawda?

Gość gość 33
Boże, nie wiem prosze nie obrazajcie mnie duzo w zyciu przeszlam, on ze swoja żona byl 17 lat , jest gruba, duża, mowi ze jej nie kocha, a mnie bardzo, mam 35 lat choc nie wygladam na tyle, jestem atrakcyjna, on wie ale co z tego, jestem nieszczesliwa,

Gość gość 33
On jest starszy odemnie o 4 lata on 39, jego zona 40, oni po zawodowce, ja po srednim, kiedys studiowalam ale przerwalam, co z tego , ratunku, plakac sie chcę 0e

Gość gość 33
Po co z zagranicy z synem przyjechalam do niego, ale szalal, pojechal za mna sciagnal mnie, zeby byc razem a bylam z synem tam 6 lat w anglii, jestem załamana, płakać mi sie chce, to klqmczuch i kretacz

Gość CzarnaMamba2101
No i co z tego ,ze po zawodòwce???No i co z tego ze zona jest gruba?? Wiesz chyba,ze wraz z wiekiem spada metabolizm??i wraz z wiekiem czlowiek nabiera doswiadczenia??? Jak to czytam to mam wrazenie ze to pisze małolata..Zle ci??wyprowadz sie,zmien cos w swoim zyciu a nie jak kloda siedzisz i narzekasz..Kto za internet placi???? Nie ladnie tak srac w swoje gniazdo...Mam nadzieje,ze twoj facer wroci do bylej zony..17lat razek przezyte chyba o czyms swiadczy??? Aha..Szczaw powoduje kamice nerkową tak wiec lepiej ugotu rosól

Gość gość
Wracaj do Anglii.Adijos

Gość gość 33
Ot właśnie nie rozumiesz, chce zeby sie określił i wrócił do bylej żony, ona kiedys ze zlosci tez dołki kopala, nie znasz sytuacji wiec sie nie udzielaj, mi jest przykro ze z takim klamca jestem, a 15 lat temu tez zdradzal żonę, mial kochanke przez 2 miesiące i wrócił do żony a ona jego przyjęła, tylko u nich byl problem, ze zona kochac z nim sie nie chciala cos takiego, ja nie rozbilam rodziny, poznalam jego po rozwodzie

Gość gość
"ŻONA Z NIM SIE KOCHAC NIE CHCIALA" TY JESTES NAPRAWDE PSYCHICZNA.Ten facet powinien ci kopnac w d**e.Jak zdradzal to dalwj bedzie zdradzal