Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roznice pomiedzy mna a dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 19 lat i postanowiłem ze zaczepie i zagadam do dziewczyny, ktora nie dawno zauwazyłem w szkole. Ona ma 17 lat jest ładna nawet bardzo ciagle sie dziwie ze nie ma chłopaka. Mieszka w tym samym miescie co ja baa nawet na tej samej ulicy i do dzis sie dziwie ze nie zauwazyłem jej wczesniej. Wiec wysłalemjej zaproszenie na Fb, ktore zaakceptowała i zamierzamboniej napisac zeby z nia zagadac. Niestety tu zaczynaja sie problemy. Pierwszyto moj tradzik i wada wymowy. Drugi to to ze ona pochodzi z bogatej rodziny a ja pochodze z rodziny w ktorej ojciec nie zyje a matka pracuje w Anglii. Niby nie jest złe ale nasz dom wyglada okropnie. Trzeci problem to to ze 1 lipca wyjezdzam do pracy do Anglii wiec nie wiem czy warto rozpoczynac ten zwiazek jak niedługo bym ja opuscił. Najbardziej denerwuje mnie moja wada wymowy. Co robic?

Gość gość
Usiąść i płakać rzewnie :P Może zauważy Ciebie :D

Gość Ja145
ktos odpowie ale powaznie. Wiem ze w tych sprawach jestem cieniasem ale to spowodowane jest moja wada wymowy. Boje sie ze jak do niej podejde to mnie wysmieje

Gość gość
Zacznij te znajomosc! Niekoniecznie musisz z nia od razu Sypiac I chodzic za raczke. Moze zostaniecie dobrymi kumplami, moze cos wiecej... War to miec po prostu duzo znajomych. A wadami sie nie przemuj. Ja uwielbiam facetow z wada wymowy. Serio! A o skore, tradzik po prostu dbaj. Oczyszczaj codziennie 2-3 razy. No I sie usmiechaj! Powodzenia!

zagadaj do niej...nie możesz całe życie "się czaić" tylko dlatego, że masz wadę wymowy...tobie też należy się miłość ;-)

Gość j145
Dbam o cere. 4 miesiace temu moja twarz wygladała o wiele gorzej. Fajnie, ze tak moeisz ciekawe czy ona jest taka toletancyjna. Własnie przed chwila odpowiedziała na moja zaczepke na fejsie. Mam nadzieje ze powaznie potraktowała to zaczepke. Wczoraj zdobyłem jej numer tel i mysle co do niej napisac xD

Gość neymmi
Miałem podobny przypadek ja biedny a ona bogata. Namsie nie udało ale ty ryzykuj

Gość neymmi
Miałem podobny przypadek ja biedny a ona bogata. Namsie nie udało ale ty ryzykuj