Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaisy

problem z fb, pomocy

Polecane posty

Gość daaaisy

jesteśmy z kolegą (tak myślałam) w bliskich relacjach. wczoraj zobaczyłam na fb że jego była dodała że są w związku a dzisiaj patrze że na jego profilu też się pojawiło że w związku z użytkownikiem i jej imie i nazwisko. On mówi że ona go nęka i że już nic dla niego nie znaczy a że ustawiła to bo ma bujną wyobraźnie. Nie wiem czy w to wierzyć? I mam pytanie, czy on musiał zaakceptować to że są w związku żeby to się pojawiło na jego profilu czy coś tam musiał kliknąć czy tak już jest że to się samo ustawia????

Gość gość
glupia, jak samo, to jak ja cie teraz ustawie to co? jestesmy w zwiazku? pomysl....

Gość daaaisy
chodzi o to czy żeby to się pojawiło w informacjach o nim że jest z nią w związku on musi to zaakceptować?????? i dziekuje za tą GŁUPIĄ

Gość gość
jestes glupia... musi bystrzaku

Gość daaaisy
nigdy tego nie ustawiałam to skąd mam wiedzieć, to on jest głupi. mówił że w najbliższej przyszłości będziemy razem, wczoraj jeszcze o tym rozmawialiśmy a on zrobił takie świństwo....

Gość gość
musi! inaczej jet ze tylko ona jest zwiazku a u niego nic

Gość gość
gimbaza

Gość gość
oczywiście, że musi zaakceptować.

och te fejsbukowe związki... same problemy gdyby nie fejs nie wiedziałabyś, że wrócił do byłej musiał zaakceptować, ciebie w ten jakże delikatny sposób poinformował o tym zdarzeniu