Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna1922

kocha czy się bawi ???

Polecane posty

Znam się z chłopakiem od 2 lat . Piszemy , spotykamy się , uprawiamy seks . Przez te dwa lata kocham Go i on o tym wie bo już tyle razy mu to mówiłam . Zachowujemy się prawie jak para chociaż nigdy nią nie byliśmy . nie potrafię go zrozumieć raz jest czuły , przytula mnie całuje trzyma za rękę patrzy się w oczy i widzę że od tak długiego czasu nie jestem mu obojętna a raz odpycha mnie od siebie , jest oschły i się nie odzywa , nie pisze a po kilku tygodniach lub dniach znów się odzywa i tak w kółko ciągle to samo . Kocham Go bardzo i cierpię tak przez dwa lata . Każda rozmowa z nim na ten temat dlaczego tak jest kończy się tym samym czyli brakiem odpowiedzi z jego strony . Nie wiem co robić .Jak z nim rozmawiać . Kocham go i nie potrafię zrozumieć jego zachowania .. czy brakuje mu odwagi żeby powiedzieć co czuje i czego chce??? Dlaczego tak postępuje . Co robić już nie wiem , może ktoś mi powie co robić bo bardzo mnie to męczy i nie daje sobie już rady sad

Gość gość
albo boi sie zwiazku i uczucia, albo jego nie chce.

więc po co to wszystko ?? za każdym razem jak próbuje o nim zapomnieć i juz oswajam się z myślą że nic z tego nie będzie bo widocznie on nie chce to się odzywa

Gość gość
Jak to po co? Lepiej miec w rezerwie panne, ktora przyleci w sumie jak mu się bedzie nudzilo niż nie miec zadnej. To nie w nim jest problem tylko w tobie, bo mu na to pozwalasz. Jeżeli postanawiasz zakonczyc znajomosc to to czy od się odezwie pozniej i jakie bzdury powie nie powinno miec znaczenia. Nie jestes konsekwentna a on tylko korzysta z Twojej glupoty.

Gość gość
"Znam się z chłopakiem od 2 lat . Piszemy , spotykamy się , uprawiamy seks"... no mi tu raczej wygląda na to, że to Ty traktujesz sprawy nader lekko. Jeśli podchodziłabyś poważnie do związku, tym bardziej do strony intymnej, to ichłopak by Cię poważniej traktował.

Gość gość
nie bawi chce na powaznie

nie chodzi o to że ja się godzę na seks.... nie godzę się na to i już od dłuższego czasu tego nie ma . powiedział mi że mnie kocha było pięknie na drugi dzień nie odzywa się , cisza przez trzy dni . zadałam mu pytanie czy ma zamiar się do mnie w ogóle jeszcze odezwać i to co mi powiedział prosto w oczy że mnie kocha jest prawdą . jego odpowiedz "może tak , może nie " . O co chodzi ??

Gość gość
robi cie w trabe z ty glupia się dajesz :D zero szacunku do siebie

Gość gość
Lubiec Tromba

Gość gość
Dajesz dupy za free? czy płaci?

Gość gość
ja bym postawiła sprawę ostro, niech się zdecyduje. to jakiś skomplikowany facet - albo niedojrzały, boi się zaangażować, albo sam nie wie, czego chce. nie wiem, za mało danych, Tobie pewnie łatwiej wyczuć. ale niezależnie od tego, co nim kieruje, Ty nie możesz się na to dłużej godzić. 2 lata to o wiele za długo. postaw mu ultimatum. jak zdecyduje, że to koniec - trudno. trochę pocierpisz, ale teraz przecież i tak jesteś nieszczęśliwa. a potem do przodu.

Gość gość
Co jest w nim skomplikowanego? Zwyczajnie jest miły gdy chce po/ru/chać, a poza tym ma ją w du/pie, to jest proste a nie skomplikowane, a ona sama jest sobie winna, nie są parą ale mu dawała jak dziw/ka, no to tak ją traktuje :D

Gość takaonajedna
pomyśl - po co ma się nagle określac czy chce być z toba skoro od 2 lat i tak dajesz mu d**y? Nie jesteście parą a i tak ma cie kiedy chce bo wystarczy że powie ci coś miłego a ty już rozkładasz nogi. Poza tym nie musi sie zbytnio starać, bawić w jakąs relacje (na którą zreszta nie ma ochoty) a odzywa sie tylko wtedy gdy chce pobzykac i gdy mu sie nudzi, poza tym nie interesuje go co dziś robiłaś, czemu masz zły humor, nie musi przejmować się twoimi problemami itd (partnerzy zazwyczaj się sobą interesują). Zlewa cie i to tak totalnie, że naprawde mi cie żal jak czytam to jak sie przed nim płaszczysz... Kiedyś przeczytałam że faceci uprawiaja seks z d******* mimo że sie nimi brzydzą i wybacz ale ty własnie taka d***** jesteś z ta różnicą ze on ci za to nie płaci no a przynajmniej nie tyle ile musiałby wydać w agencji wiec wybacz ale po co miałby sie z tobą wiązac po 2 latach darmowego seksu? Naprawde myślisz, ze facet przez 2 lata nie potrafi sie określić czy po prostu tak to sobie tłumaczysz bo nie chcesz byc sama?? Wiec jeżeli nie potrafisz zrezygnowac z seksu z nim to sie bzykaj ile wlezie ale nie licz ze on kiedyś przyjdzie do ciebie z kwiatami i ci sie oswiadczy bo tak sie nie stanie. Nie wiem ile macie lat ale jeśli nawet za jakiś czas on postanowi sie ustabilizować to znajdzie sobie porządną a nie taka która dawała na zawołanie (bo równie dobrze w tym samym czasie mogłas dawac na prawo i lewo w jego myśleniu) Możesz mi nie wierzyć ale troche sie znam na facetach...

Gość gość
Wiecie dlaczego Was faceci zlewają? Bo się puszczacie jak prostytutki, tylko one za to biorą pieniądze, a Wy dajecie d**y za darmo.A ciało puszczone raz puszcza się cały czas.

Gość gość
bosz, co za ludzie, jakbysmy sie cofneli o 50 lat. naprawde myslicie, ze jak dziewczyna idzie do lozka z facetem bez zobowiazan to od razu jest dziwka? powinna czekac do slubu, nie? dajcie spokoj dziewczynie...

Gość gość
To faceci Was wykorzystują darmo dajki zrozumcie to wreszcie. Jak chcesz sobie poużywać i on chce seksu zaproponuj mu zapłatę. Ciekawe co usłyszysz.

Gość gość
Zaproponuj wysoką stawkę,będziesz miała seks i pieniądze, a przypięta łatka dziwki nie będzie bolała.

Gość gość
faceci sie spotykaja bo chca miec seks za darmo

Gość PakiecikZstu
"kocham Go i on o tym wie bo już tyle razy mu to mówiłam" Dalej nie czytam, bo to nie ma sensu. Jesteś pustą idiotką, a on to wykorzystuje i Cie stuka, pewnie nie wnosi w ten związek dużego wkładu, i ma łatwy, przyjemny sex.

...a dlaczego on ma płacić? Oboje mają przyjemność z seksu i oboje z tego czerpią... to tak na marginesie, a w rzeczywistości, to dziewczyny powyżej mają rację. Jak po 2 latach jest tylko (lub prawie tylko) okazjonalny seks, to chleba z tego nie będzie.

Gość gość
Nie ma co się tu głowić...To nic skomplikowanego.NIE ZALEŻY MU NA TOBIE.Daje znak życia,jak chce się zabawić,poruchać,nie ma nic lepszego do roboty,itp. Jaka bezczelna,lekceważąca odp. na twoje pytanie:"może tak,może nie"! Manipuluje tobą,żeby cię zdezorientować ,uzależnić od siebie,żebyś latała za nim jak piesek :(Poczytaj wątek i książkę "Nie zależy mu na tobie.Koniec złudzeń."