Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

miesiac temu zdradzilam mojego chlopaka, z ktorym byla prawie 2 lata. on przeczuwal ze cos jest nie tak juz wczesniej, ze ktos inny zaczal mnie interesowac. i zerwal ze mna 3 tygodnie temu. ja kocham go i zaluje tego co sie stalo, bo tamten facet nie byl tego wart. to byla odskocznia od codziennosci. ale moj kochany nie chce wrocic do mnie mimo moich zapewnien i obietnic. zaproponowal przyjazn, ze moge zawsze na niego liczyc. wczoraj pod wplywem impulsu pojechalam do niego w srodku nocy i byl mile zaskoczony jednak zdania nie zmienil. calowalismy sie i przytulalismy ale on nadal trzyma sie swojej dezycji. boi sie ze w przyszlosci znow sie to powtorzy i bedzie cierpiec. ja staralam sie go przekonac ze tak nie bedzie, ze teraz oboje cierpimy a jesli da mi szanse to bedziemy szczesliwi i bedziemy za 10 lat smiac sie z tej sytuacji. prosilam zeby przemyslal to jeszcze raz, pod innym kątem, nie tylko takim ze bedzie zle, ze zdradze go ponownie. on narazie nie ma czasu, sesja trwa a on ma sporo nauki, wiec powiedzial ze dopiero po egzaminach bedzie mogl to przemyslec. czy mysliscie ze jest szansa zeby do mnie wrocil?

Gość Czer
Jest szansa ale on Cie zdradzi gdy nadarzy się okazja bo dla faceta kobieta która się nie szanuje nie zasługuje na szacunek Moim zdaniem Twój chłopak zapracowal sobie na ta zdradę tyle ze zdradzemi

Gość Czer
Nigdy nie widzą w sobie winy

Gość gośc z południa
Nowy kolega bzyknał i olał? a teraz chcesz powrotu ??? ha ha ha i dobrze ze nie chce wracać, interesuje go tylko niezużywany towar

Gość gość
I dobrze ma rację. Zdradziłaś i zdradzać będziesz taka już twoja natura. Nie oszukuj innych i siebie.

Gość gość 23
ciało puszczone w ruch raz puszcza się cały czas