Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena Zuzanna

Pogadam z mężczyzną po 30

Polecane posty

Gość Lena Zuzanna

Po prostu mam ochotę z kimś pogadać, nawet o pierdołach :) Najchętniej z mężczyzną. Zapraszam ludzi po 30 :)

Gość gość
Ja nie mam faceta i to dla mnie nie problem... Nie mówię, że nie chcę, ale też nie szukam desperacko. Z resztą do tej pory zawsze spotykałam Kogoś wtedy kiedy najmniej się spodziewałam.

Gość szarik na 102
Zuzia Lenia,czy znasz lenia osobiście?

Gość gość
Nie lubię jak cały czas facet mi nadskakuje - nie lubię narzucania się, bo miłe zachowanie, niespodzianki, wspieranie w codziennych czynnościach - jak najbardziej :). Nie lubię jak facet jest o mnie cały czas i przesadnie zazdrosny, bo preferuje partnerski związek oparty na przyjaźni, zaufaniu i dojrzałości emocjonalnej... Powiem tak odrobina zazdrości czasem - jak najbardziej, ale zawsze... to masakra :(. Mężczyzna powinien poza kobietą mieć swoje życie i na odwrót, każde z nich powinno mieć własne hobby, czasem wyskoczyć z kimś ze znajomych na piwo czy pogadać... Nie toleruję nadmiernej zazdrości, kontroli, braku wolności to mnie wypala i uciekam od takich znajomości...

Gość gość po trzydziestce
To o czym gadamy ?

Gość gość
Szarik - jakiego lenia? Ja nim nie jestem :D

Gość gość
Mężczyzno po 30 - może powiedz czy lubisz desperatki szukające miłości/partnera za wszelką cenę i wszelkimi metodami? Z Romantykiem zaczęłam dyskusję... A może powinnam stać się desperatką? W sumie dwóch gości mi to już zarzuciło, nie licząc licznych koleżanek - że w moim wieku powinnam szukać desperacko - że to nie normalne :)

Nie lubię desperacji w żadnej formie, bo prędzej czy później prowadzi ona do nieszczęścia. A szukanie męża czy żony na siłę to już na 100 % śmierdzi katastrofą .

Gość szarik na 102
Zuzia,lalka nie duzia... Najlepiej kogoś poznać po tym jak leniuchuje... Chyba ,że ciągle coś się pruje. Wtedy to nie ma czasu,trzeba szyć.

Gość gość
jak facet skacze kolo kobiety i jest zazdrosny to znaczy ze mu zalezy wiec kazda chce takiego,

Tylko że to skakanie nim się obejrzysz odbije się na Tobie negatywnie bo czym więcej będziesz nadskakiwał tym bardziej będziesz postrzegany jako ciepła klucha , a kobiety z natury wolą mężczyzn twardych i zdecydowanych przez których romantyzm przemawia tylko czasem. jednym słowem co za dużo nadskakiwania, to nie zdrowo :)

Gość gość
gość po trzydziestce 12.06.2014 - bardzo mądra wypowiedź. My kobiety lubimy coś romantycznego czasami :) tzn. wypowiadam się ja jako kobieta. ... ale ciepła klucha cały czas i codziennie - zdecydowane NIE! Facet powinien umieć zachować się romantycznie w odpowiednich momentach np. wspólna kolacja, romantyczny spacer ale nie powinien zapominać, że jest mężczyzną i powinien mieć jaja :)

Dzięki, traktuje to jako komplement :p

Gość gość
gość po trzydziestce 12.06.2014 - po prostu piszę co uważam :)

Gość gardze kurwami z kafe
nie tobie autoreczko decydowac co powinien facet. Wypowiadasz sie tez jak za wszystkie kobiety. Pewnie masz trudny charakter I nikt cie nie chce.

Gość gość
nie szkoda wam czasu na takie głupoty? Lepiej chyba gdzieś wyjść aby poznać partnera z ktorym będzie się realnie spędzało czas

Ja aktualnie nudzę się w pracy więc absolutnie mi czasu nie szkoda :p

No więc autorko, chciałaś rozmawiać a milczysz jak zaklęta :)

Gość gość
gość po trzydziestce 12.06.2014 - bo trzeba czasem chwilę popracować - już mi lenistwo ktoś tu zarzucał... :) co do osoby, która określiła mój charakter jako trudny - może najpierw poznałbyś czyjeś życie, kto co przeszedł i dopiero się wypowiadał? Gratuluje, że po kilku wpisach potrafisz tak dokładnie ocenić... :P

A czym tak strasznie, autorko jesteś zajęta w czwartkowe popołudnie. Praca czy prace w domu ?

Gość gość
Praca zawodowa w domu, pracuje kiedy chce... a dzisiaj dłużej bo planuje dłuższy weekend :D

Gość gość
Szyje z wielokropków nić... Małą nić porozumienia. Zdumienie,porozumienie,zrozumienie...

Gość gość
Natalia?

Gość malwinazlubina
Tak,to ona. Przepraszam za nią.

Gość gość
Przepraszam,ale mogę pisać tylko w przerwach miedzy klientami.

Gość gość
Przepraszam,ale ostatni tak mnie przerysował, że nie mam siły już pisać.