Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz to cham i i idiota

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy za granica. Sami wynajmujemy mieszkanie. Jego madry tatus NASZYM autem przyjedzie sobie na dniach do NAS do domu, choc mieszka i pracuje gdzie indziej, a do tego bierze swoja zone. Ok do niej nic nie mam ale ze wzgledu na przeszlosc on mi zalazl za skore fest. I najlepsze jego to ze to pomysl przy wspolpracy mojego mezusia blyskotliwego. Pogaduszki przez telefon, gdzie uslyszalam niechcaco szczatki rozmowy, wiec oficjalnie ja nic nie wiem. Ostatnio wzielam go pod wlos i mowie Kiedy po auto do polski pojedziemy, bo zostawilam u mamy duzo rzeczy jeszcze, a ten do mnie ze na wakacjach. Ciekawe kiedy zamierza mi powiedziec....

Gość gość
Udaje ze nic nie wiem, ale w srodku tak sie we mnie gotuje ze nawet nie chce mi sie na niego patrzec

Gość gość
Co to za mąż, który ma przed żoną tajemnice?? Powinnaś mu powiedzieć, że słyszałaś rozmowę. Jeśli Twoj teść do Was przyjeżdza to na pewno Ty będziesz musiała jego i jego żonę obsługiwać i tym bardziej dziwne, że zataił przed Tobą ten przyjazd. Jesli chodzi o samochód to wściekłabym się. Mam silny instynkt terytorialny i bez mojej zgody nikt nie ma prawa ruszać MOICH rzeczy. Współczuje Ci serdecznie. Na jak długo przyjezdza teść?

Gość gość
Nie widzę ani chamstwa, ani przejawów zidiocenia u twojego mężusia. Boi się ciebie i twojej reakcji. Woli działać z zaskoczenia, stankesz przed faktem dokonanym i dopiero wtedy będzie się martwił. Niezły rodzinny układ. Gratulacje :O

Gość gość
Bo doskonale wie ze wpadne w szal. Nie wiem na ile to jest najlepsze. Mysle ze okolo 2 tyg. Niech spieprza do swojego domu. Jeszcze najlepsze jest to ze owszem ammy duze pokoje, ale mamy lozko tylko w sypialni, W innych pokojach kanapy nierozkladane. Juz to widze jak sobie spia. Nie mowiac o tym ze 'szanowny tesc' lubi sobie wypic. Nie powiem, ze slyszalam, poczekam co zrobi on.

Gość gość
Weź urlop i pojedz do mamy (w tajemnicy :D) miło spedzisz czas. Przecież nie będziesz jak służąca biegała wokół jego tatusia, bo on Ci tak czas zaplanował

Gość gość
A co do instynltu - mam to samo. Jak cos jest moje to jest moje. Uwierzycie ze mieszkalam kiedys( na samym poczatku mojego zycia za granica ) w domu gdzie wynajmowalam pokoj z innymi ludzmi to nawet jedzenie potrafili mi z szafki zezrec? Od tego momentu jak cos jest 'moje' to nie jest 'moje' tylko KUREWSKO MOJE :D

Gość gość
Co do urlopu - nie da rady. myslalam dzisiaj o tym. Mam egzaminy jeszcze, do 26ego jestem uziemiona, z praca moge sie jakos wytlumaczyc ale mysle ze max 2 tygodnie :O

Gość gość
Powiedziałaś swojemu mężowi prosto w twarz ,że jest chamem i idiotą, czy wypłakujesz się na forum , bo lepiej dla Ciebie jak "ktoś" Cię napuści na męża naiwniaczko. Ulżysz sobie a mąż pewnie dał by popalić za te słowa i określił kim ty jesteś dla niego.

Gość gość
Akurat ja mam bardziej 'niewyparzona' gebe w tym zwiazku. Poprostu nie wiem co mam zrobic. Bije sie z myslami bo juz mam dosc. Nigdy nie bedzie stal po mojej stronie :/

Gość gość
Bo przecież po Twojej stronie, oznacza że ma być tak jak TY chcesz :D Typowo kobieca postawa; kompromis jest wtedy gdy zrobimy tak jak ja chcę

Gość gość
Dodam tylko ze juz mialam okazje mieszkac z jego tatusiem i rodzenstwem, nawet przez kilka miesiecy i zrobienie ze mnie wycieraczki do szczochow, rzygow, zbierania puszek, a juz nie mowiac ze wstyd bylo kogos zaprosic bo wiecznie chlew. A przeciez nie powiem 'Zamknijcie oczy jak bedziemy w moim pokoju to otworzycie'. Mieszkalam, dziekuje, to sie NIGDY wiecej nie powtorzy, ale tak sie sklada ze moj maz chyba lubi z kims wiecznie pomieszkiwac, a potem nam dupe obrabiaja wszyscy.

Gość gość
o widze ze kurwisko polskie z wiochy na swiat wypuszczono i juz fochy ma. ze nie bedzie obslugiwac tescia, i wogole

Gość gość
topic off