Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Refluks?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś tygodnia męczy mnie uporczywy suchy kaszel, ale niczego nie odkrztuszam, nasila się zwłaszcza w nocy, w pozycji leżącej. Do tego mam uczucie zacisnietego gardla, jakby ktos mnie sciskal za szyje i chrypę... Od kaszlu robi mi się niedobrze, łącznie z wymiotami. Poza tym nie mam żadnej gorączki ani innych objawów. Ogólnie dość często miewam problemy z żołądkiem, odbijaniem itp. ale nie mam zgagi. Sama już nie wiem czy to coś z układem oddechowym czy z pokarmowym, byłam u lekarza ale kazała mi zrobić badania rtg płuc, testy alergiczne itp a to wymaga czasu a ja w nocy nie moge spać bo potrafię kaszleć przez 3h bez przerwy... Miał ktoś coś podobnego?

Gość gość
Najprawdopodobniej to nie jest refluks tylko jesteś zarobaczona takie objawy ma się przy glistach bo one podchodzą do góry i stąd ten kaszel i uczucie duszenia , zobacz czy na pelni nie jest Ci gorzej ale popadaj się pod tym kątem a najlepiej weż coś profilaktycznie , jeśli ciągnie Cię do słodkiego to na bank nasz robale

Gość gość
Trudno powiedzieć, ten kaszel i chrypę mam dopiero od tygodnia...

Gość gość
A teraz mamy pełnie księżyca, miałam kiedyś taki kaszel 1-2 godz w nocy czasami wcześniej , po prostu na wymioty mnie brało , kaszel suchy bez żadnej flegmy zrób badania najlepiej tuż przed pełnią bo wtedy pasożyty są najbardziej aktywne , poczytaj Siemonową ,Tamarę Swieszczowa , Wartołomską to trochę inaczej spojrzysz na choroby