Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek komputer

UWAGA na laptopy Lenovo buble

Polecane posty

Gość tomek komputer

KOSZMAR - laptopy seri G lenovo , tania seria buble koszmarne które niszczą nadgarstki , fatalny bubel - przednia ścianka tak OSTRA ze oparte nadgarstki są dosłownie pocięte - jak mozna taki bubel zrobic - to chyba tylko u lenovo , najgorsze wykonanie laptopa jakie widzialem. Bez wyprofilowania przedniego rantu scianki obudowy - męczarnia dla nadgarstkow i to nie tylko ten ale i podobne modele lenovo - to samo bubel totalny. Fatalna matryca , kolory matowe wyblakłe. Pewnie najgorszej jakosci plastiki zastosowane. cena 1000 zloty - bez systemu = nabierają naiwniakow na to cos co imituje laptopa , a pare minut pisania na nim i nadgarstki sa wykonczone , pocięte - koszmarnie ostra obudowa przednia totalnie bublowate wykonanie. Mało precyzyjny pad , Koszmarna ergonomia - port do kabla netu - po lewej a zasilania po prawej PARANOJA !!!

Gość gość
To jaki radzisz? Mam teraz hp i też nie jestem zadowolona bo to tania vista. Chciałabym sobie kupic jakiegoś do 2000-2500 na studia. jakiś pomysł? :*

Gość gość
A ja mam lenovo z serii G. Od kilku lat i jestem mega zadowolona. Jeśli będę kupować następny to też wybiorę lenovo. Jak kupowałeś swój komputer? Nie popatrzyłeś w sklepie, nie przymierzyłeś się? Trzeba pomyśleć. A to czy ma system czy nie to jest napisane w każdej ofercie. Widać jesteś cwaniaczkiem-amatorem, który za jak najmniejszą kasę chce mieć super wypasiony sprzęt. Wiedziałeś za co płacisz chyba. A jak nie to twoja strata.