Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona M

Zdrada smutek i rozpacz

Polecane posty

Gość Zrozpaczona M

Witajcie moje drogie, nie jest mi łatwo pisać o tym ale jestem już bardzo zdesperowana. Każdego dnia rzucam pytania w eter - dlaczego mi to zrobił? - Jesteśmy małżeństwem od kilku lat, obydwoje jesteśmy po 30, mamy dobrze płatne zawody, mieszkanie i pozorne szczęście. Mąż parę lat temu zachorował poważnie, opiekowałam się nim dzień i noc. Zaakceptowałam, że w czasie rekonwalescencji seks był niemożliwy (dla męża był to problem). Ja byłam wyrozumiała, byłam z nim - w chorobie i w zdrowiu - tak jak sobie przysięgaliśmy. Zawsze chcieliśmy mieć dziecko, mąż częściej ode mnie o tym mówił.... i niedawno dowiedziałam się, że... udało się! Jaka była MOJA radość z tego faktu. Mąż już nieco mniejszy wykazał entuzjazm... Zresztą od jakiegoś czasu stał się zobojętniały, oschły, osowiały. Starałam się z nim rozmawiać, wesprzeć go - on mnie odtrącał. Dziś już wiem dlaczego - ma kochankę. Młodszą, wyuzdaną ladacznicę! Dorwałam jego maile do niej. Pracują w tej samej branży więc już wiem skąd się znają i dlaczego się kontaktują. Wyznaje jej miłość, przesyła jej pioseneczki, gr***ają sobie jak gołąbeczki. Jest mi niedobrze jak myślę o tym. Czuję się zbrukana jako kobieta. Jak on mógł mi to zrobić? Za tyle dobra? Mnie też mówił, że mnie kocha... i to jeszcze nie tak dawno. Nie pozwolę mu odejść, nie może zostawić mnie i naszego nienarodzonego dziecka, na które czekamy od tak dawna. Nie! Znajdę tę łachmytę w damskim ciele i z nią porozmawiam. Ona nie może mi odbierać męża o naszemu dzieciątku ojca!

Gość gość
Droga autorko ! Mój tata po ciężkiej chorobie zrobił to samo! Znalazł sobie inną babę, moja mama była załamana, świat jej się zawalił. My jako ich dzieci mamy 22, 24 lata. Tata twierdził, że nie dajemy mu wsparcia..ale daj wsparcie komuś kto na Ciebie wrzeszczy, złości się, jest wredny i agresywny..widocznie facetom odbija po ciężkiej chorobie. Mogę Cię pocieszyć tym, że mój tata z tym skończył, zerwał kontakt z tą kobietą i jest lepiej