Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka24

chcę schudnąc 5 kilogramów

Polecane posty

Gość eklerka24

cześć. mam na imię Kaśka. Mam 24 lata , 176 wzrostu i 80 kg wagi. Ostatnimi czasy przygotowywalam sie do bardzo trudnego egzaminu stąd przytyłam 5 kilogramów i zaczelam miec problemy z objadaniem się. Do tej pory trzymałam wage 75 kg i było mi z nią dobrze. Chcialabym do niej powrócic z różnych względów. po 1 to ze czuje sie w tym momencie ocięzała. po 2 ciuchy zrobiły sie przyciasne i mi niewygodnie. po 3 na poczatku sierpnia czeka mnie wesele i chcialabym ubrac sie w normalną sukienke i czuc sie w niej dobrze. Problemy z waga miałam odkąd pamiętam przez to ze jak byłam mala rodzice zanadto dbali o mnie . naprodukowało mi sie duzo komórek tuszczowych przez które teraz musze na siebie uwazac. Czy któraś chciałaby sie do mnie przyłaczyć? Będe na diecie 1200 kalorii

Gość oluucha
Hej :) tez chce zrzucic 5 kg i mamy podobny wzrost :)

Gość eklerka24
super że nie bede sama. ja już sie kiedys tu odchudzałam i mam taka zasade ze pisze codziennie co zjadłam w jakich ilosciach i jaka aktywność więc tego sie bede trzymac

Gość oluucha
mam troche malo czasu na pisanie ale bede sie odzwywac :) Ja dzis sniadanko o 7.20 - owsianka z bananem drugie planuje o 10.30 :)

Gość gość
oluucha a cwiczysz cos czy sama dieta? wogóle na jakiej diecie jestes? i jaka waga startowa?

Gość oluucha
Waga startowa 72.8 kg nie stosuje diety tylko jem zdrowo liczac kalorie, obecnie jestem na 1700 z cwiczeniami powinno byc lepiej :/ Jezdze rowerem ale poza tym nic ...

Gość eklerka24
u mnie z cwiczeniami jest tak ze jak zaczynam biegac to waga mi rosnie o 2 kg w góre i bardzo mnie to zniecheca. nie wiem czemu tak sie dzieje ale tak jest. dzisiaj mialam wazny egzamin wiec z jedzenia byly tylko dwie kawy i owsianka rano. ale jutro obiecuje ze juz bedzie zdrowo. narazie sprobuje na samej diecie zeby sie nie zniechecac i zrzucic jakies 2-3 kilo a potem wroce spowrotem do biegania.

Gość gość
halo halo nie ma tu nikogo? ja wlasnie rozpoczynam dzien od kawki:) wiem ze niezdrowo ale jest bez cukru i bez smietanki

Gość ewkaaaamarchewka
jeśli można przyłączę się do Was - też mam 5 kg do zrzucenia dziś zaczęłam od banana i szklanki wody :P mam jeszcze kurczaka i kalafior na obiad, na kolację serek wiejski...

Gość ewkaaaamarchewka
miluskaaa a masz jakiś plan? czy po prostu MZ?

mż przede wszystkim i mam ochotę zacząć ćwiczyć. U mnie sprawa trochę utrudniona bo karmię piersią więc też nie mogę się mocno katować dietami żeby dziecko miało wartościowy pokarm :) W tamtym roku schudłam z 70 kg do 53 kg. Waga utrzymywala się przez parę miesięcy i zaszłam w ciążę. Teraz ważę 59 kg i chciałabym wrócić do tych 53 :) A przede wszystkim jakoś wyćwiczyć ciało. Chodziłam na siłownię, teraz nie mam czasu więc trzeba coś na własną ręke działać. Miałam iść dziś na rower ale brzydko i zimno :(

Gość ewkaaaamarchewka
ja ważę 60kg (dziś się ważyłam i ze zdziwieniem stwierdziłam, że przytyłam!!! mimo diety...) mam nadzieję, że to jest związane z tym, że będę miała okres, chcę zejść do 55kg, albo 54...

Przed okresem woda się zatrzymuje w organizmie i czasami jest trochę więcej. A ile masz wzrostu

Gość ewkaaaamarchewka
170 i mam 21 lat, jeśli chodzi o dietę to raczej po prostu mniej jem i staram się jeść raczej więcej białka i pić dużo wody, ze sportem jest u mnie marnie - czasem ćwiczę w domu.. właściwie u mnie największym problemem są nogi - uda szczególnie

Gość gość
nie moge nawet kilograma zrzucic a mam jakie 3- 5 chociaz,

Gość ekler22
czesc dziewczyny . fajnie ze jest was tak duzo :)

o znalazłam swoje stare konto sprzed 2 lat :P już zmieniłam stopkę na aktualną.

Gość gość
ja juz moje menu dzisiaj moge napisac : sniadanie 1- 2 kromki razowca z wędlina serem białym chudym i papryka 350 kalorii sniadanie 2- koktajl z truskawek polowy banana i mleka 2 % -150 kalorii obiad : noga z kurczaka z piekarnika 1 ziemniak gotowany w odzie kalafior - 350 kalorii na kolacje planuje jakas kanapke nie wiem jeszcze z czym :)

Gość ekler22
to wyzej to ja :P

Gość gość
co myslicie o diecie rozdzielnej? juz sama nie wiem jaka diete zastosowac

Gość ekler22
nie wiem co to dieta rozdzielna :P ja juz po kolacji 2 kanapki razowca z jajkiem i serkiem bialym 350 kalorii razem 1200 dzisiejszy dzien uwazam za udany. do jutra dziewczyny

Gość gość
dieta rozdziena tak w skrocie, nie łazcysz białka z weglowodanami i pijesz pol godz przed lub po posilku , nie wolno w trakcie

Gość gość
sorki za pisownie

Gość gość
Witam, Jeżeli jesteście zainteresowane schudnięciem :) Macie tutaj fajny artykuł jak się do tego zabrać... Polećcie go swoim znajomym... Wszystko zwięźle i na temat.

Gość gość
Witam, Jeżeli jesteście zainteresowane schudnięciem :) Macie tutaj fajny artykuł jak się do tego zabrać... Polećcie go swoim znajomym, jeżeli zechcecie i będzie wam się podobał. Wydaje mi się że wszystko jest zwięźle i na temat bez ściemy i reklamy. http://obcasywsieci.pl/mozna-zdrowo-schudnac/

Gość gość
nie ma go

Gość gość
jest , zaraz poczytam , jak wroce z psem ze spacerku

Gość gość
halo halo dziewczyny co słychac ? u mnie super mimo brzydkiej pogody . odezwe sie wieczorkiem bo dzisiaj shoping :P do usłyszenia

Gość gość
a ja robilam bruschette i sie najadlam, no niby z ciemnego chleba eh