Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aduleek

Czy ktoras pomoze ??

Polecane posty

Witajcie kobiety oczko.gif Mam taki problem , duzo sie naczytalam na internecie o ciazy podczas brania tabletek .. Otoz .. 4 miesiace temu urodzilam synka , karmilam piersia go ponad miesiac potem odstawilam i zsczelam brac tabletki . Ani jednej nie przegapilam mniej wiecej staralam sie brac o jednej godzinie , niekiedy moze 2 ,3 godziny pozniej . W zeszly wtorek skonczylam opakowanie wczesniej dostawalam okres po 2 ,3 dniach po koncu listka teraz jest juz 8 dzien a okresu ani nie widac ani nie slychac , nie wiem co sie dzieje .. robilam dwa testy wyszly negatywne moze za wczesnie jest ?? Wiem ze powiecie idz do ginekologa to nie jest takie proste , od 4 lat mieszkam w Holandii i tu jest inny tryp zycia tu bada zwyczajny lekarz nie ginekolog , nie lubie chodzic do lekarza bo dla nich zawsze jest wszystko dobrze i na miejscu . Bedac w ciazy zaawansowanej mialam 39 goraczki miesiac chora bylam po czym lekarz powiedzial ze tylko paracetamol mam brac i yo przez telefon w szpitalu nawet mnie nie przyjeli w Polsce odrazu sie leci na pogotowie wiadomovzeby nic malenstwu sie nie stalo a tu nic , prosze doradzcie mi jakos madrze czy poczekac jeszcze troche i test zrobic czy jak uwazacie ? Myslicie ze to ciaza ? Pozdrawiam Klaudia

Gość gość
No, ale do czego Ci się spieszy. I tak musisz czekać, testy są negatywne, więc jeśli w ogóle (co mało prawdopodobne) to ciąża bardzo wczesna. Poczekaj kilka dni gdyby to rzeczywiście ciąża, to niebawem testy muszą wyjść pozytywne. A co jeśli okres się nie pojawia przy tabletkach to nie pomogę - nigdy nie brałam...