Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka0530

Testy negatywne a brak miesiączki!!

Polecane posty

Dziewczyny proszę o pomoc:confused::confused::confused: Spoźnia mi się miesiączka ..... bez zabezpieczenia kochałam się z 11 na 12 maja ( pierwszy/ drugi dzień miesiączki) . Partner twierdzi , że nie skończył we mnie jednak mam obawy... Objawy przed miesiączką były i są nadal - ból podbrzusza , trądzik , obrzmiałe piersi .... jednak jej jak nie było tak nie ma.. Zrobiłam 3 testy : * pierwszy tydzień po stosunku * drugi 3 tygodnie po stosunku * trzeci w dniu spodziewanej miesiączki tzn . 8 czerwca ( tzn. 4 tygodnie po stosunku) - WYNIK NEGATYWNY Piersi mam nadal obrzmiałe , jedynie bolą sutki podczas naciskania ! Co może być przyczyną braku miesiączki??? Dodam , że po ostatniej miesiączce oraz w trakcie miałam dużo stresu egzaminy maturalne, problemy rodzinne oraz stres wywołany brakiem miesiączki , choruje także na niedoczynność tarczy - obecnie nie przyjmuję tabletek ale wynik TSH może mi się w każdej chwili podwyższyć co spowoduje , że będę musiała na nowo przyjmować leki ! Pomóżcie !!

Gość gość
na pewno nie jesteś w ciąży, zwłaszcza gdy test w dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny! sama napisałaś że masz dużo stresów i w dodatku chorujesz na tarczycę. to wyklucza ciąże a masz objawy bo okres chce przyjść a najzwyczajniej w świecie się opoźnia. nie martw się, a jak nie pojawi się do 2 tygodni to idź do gina

Gość gość
tsh mogło Ci się podwyższyć i przez to brak okresu.