Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z pracodawcą

Polecane posty

Gość gość

Od trzech lat pracuję w tej samej firmie, niestety ale kobiety są tu całkowicie dyskryminowane. Koledzy zarabiają średnio 25-50% więcej robiąc dokładnie to samo. Zastanawiam się czy tego gdzieś nie zgłosić bo jest to jawna dyskryminacja. Czy ktoś z was ma podobne doświadczenia ewentualnie zna kogoś kto mógłby mi coś doradzic.

Gość gość
moj pracodawca trzyma mnie na urlopie :(

Gość gość
u mnie zarobki są niejawne. Ale widzę po tym, co kupują sobie faceci, gdzie jeżdża na wakacje i chodza na lunch żeby stwierdizć, że mają więcej. Dupek nie szef. Nigdzie nie zgłosisz, jak udowodnisz?

Gość gość
U mnie jesli o dyskryminacje chodzi to dzialo sie wiele wiecej niz same zarobki, przede wszystkim wszelakie sciezki awansu byly zastrzezone wylacznie dla plci przeciwnej... na poczatku chodzilam do psychologa, potem poszlam do prawnika i w sumie jedno z drugim bardzo mi pomoglo. Finalnie zmienilam prace ale bez prawnika pewnie nie wiedzialabym jak to ugryzc... jak chcialabys tez skorzystac to mozesz sprobowac radczyni prawna karolina stanek z krakowa

Gość gość
Mija się na ulicy chłopak z dziewczyną... Widzi jaka jest brzydka i mówi do niej: W jakim ty zamku straszysz?! A ona na to: masz za małego konia, żeby tam dojechać!