Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Spędzam ze swoim facetem praktycznie każdą wolną chwilę po pracy, w dni wolne etc. On ze mną tak samo. Widujemy się w tym wypadku oczywiście codziennie. Wyjechał na 3 dni teraz, a ja z tych 3 2 mam wolne od pracy (sobota, niedziela), on wróci dopiero w niedzielę późnym popołudniem lub wieczorem. Wczoraj, gdy się pakował, już planowałam co będę robić w sobotę i niedzielę - nie chodzi o wypady do baru itp. ale niby zwykłe czynności, jak zrobienie sobie kawki, czytanie książki, sprzątanie całego domu i wszystkiego w szafkach, dłuuugaśna pachnąca kąpiel, jazda rowerem czy nadrobienie w oglądaniu ulubionego serialu. Czułam się, jakbym ja też jechała w jakąś fajną podróż i w sumie cieszę się, że przez te 2 dni będę sama. Nie wiem tylko, czy to normalne?

Gość gość
tzn. czy to normalne, że tak się cieszę? :D

Gość gość
nie wiem czy normalne jest to że musisz planować kawę ? no chyba że czujesz się tak samotna bez niego że musisz zapisywać na kartce milion zaplanowanych "czynności" by się nie nudzić

Gość gość
nie no nie chodzi o to, po prostu większość czasu razem spędzamy, zazwyczaj robiąc rzeczy, które lubimy wspólnie, wychodzimy na pizze, kawę, teraz na kajaki, bilard, oglądamy razem filmy w tv, robimy domową pizzę... i nie chodzi mi o to, że bez niego się nudzę, ale po prostu ostatnio odkryłam, że lubię od czasu do czasu spędzić trochę czasu sama, robiąc to, czego on nie lubi a ja tak :-) Nie, żeby miał się na mnie gniewać, że np. maluję pastelami, czytam, a on nie lubi tego, ale jakoś spędzając ze sobą czas rzadko robimy coś, co ja czy on lubimy "rozdzielnie", a nie wspólnie ;-)