Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PięknaOliwia

Podświruję chłopaka siorze

Polecane posty

Gość PięknaOliwia

Moja siora ma chłopaka. Jezooo, jak on mi się podona <3 Piękne ciało, usta, oczy, włosy. Kasy mnóstwo. To jej pierwszy chłopak, ona jest denna, więc i tak on się nią znudzi. Ja miewam wielu facetów, ale z tym mogłabym pobyć dłużej, na wakacje wyjechać, bo ma kasę. No i myślę jakby go tu podkręcić żeby zainteresował się mną. Jestem ładniejsza, bardziej doświadczona, starsza i mądrzejsza. Jak myślicie ile im pozwolić pochodzić ze sobą zanim się za niego wezmę? Nie jestem złą siostrą, znalazłam dla niej innego faceta. Bardziej odpowiedniego -to kuzyn mojej kumpeli, też taka ciamajda jak moja siora. Zrobię grilla i ich spiknę, a ja poświruję sobie z jej facetem. Dobry pomysł?

Gość gość
0/10

Gość gość
no to jesteś sucz, nie nadajesz się na siostrę pustaku

Gość gość
Pomarzyć dobra rzecz. Gdybyś taka była, sam wziąłby się za ciebie.

Gość gość
przeważnie te co uważają się za najpiękniejsze są w rzeczywistości brzydkie a słyszą od facetów ,że są najpiękniejsze tylko przed seksem. faceci wiedzą,że jak powiedzą brzydkiej dziewusze,że jest najpiękniejsza mogą ją wyrżnąć z braku laku

Gość gość
To powodzenie u facetów świadczy o czyjejś atrakcyjności lub braku. Ładna ma dużo adoratorów i chęnych na seks, brzydka znajdzie kogoś lub i nie.