Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Jutro mam ze swoim mężczyzną rocznicę poznania,mija pół roku.I brak mi kompletnie pomysłu co zrobić by uczcić to wyjątkowo.. Wieczorem idziemy na koncert ale wcześniej chciałabym coś dla Niego zrobić..a z kaską krucho... Może pomoże Ktoś?Coś podpowie? Kolacja odpada..seks też..wspólne romantyczne kąpiele także..bo to mamy prawie co dnia.....

Gość gość
pójdźcie na kolacje tam gdzie nidgy nie byliscie a chcielibyscie (jakas restauracja), znajdzicie stolik z boku, gdzies gdzie nie ma ludzi. ubierz sie w elegancka sukienke i do tego ładny dekolt. podczas kolacji wódź mu stopą przy kroczu, co jakiś czas.. a potem wejdz pod stolik i zrób mu loda. na koniec wyjdzicie z lokalu i bzyknijcie sie na szybko w parku - powiedz mu "weż mnie tutaj teraz!" i zaciagnij go w krzaki.

Gość gość
dodam tylko, ze gdyby moja laska mi tak zrobila. to potem bym ją na rękach nosił. a i wspomnienie do konca zycia dla obojga.

Gość gość
Jutro mam ze swoim mężczyzną rocznicę poznania,mija pół roku xx To w końcu rocznica, czy pół roku?

Gość gość
podczas kolacji wódź mu stopą przy kroczu, co jakiś czas.. a potem wejdz pod stolik i zrób mu loda. na koniec wyjdzicie z lokalu i bzyknijcie sie na szybko w parku - powiedz mu "weż mnie tutaj teraz!" i zaciagnij go w krzaki. xxx No, wymarzona oprawa, romantyzm na maksa, buhahahaha :D :D :D

Gość gość
podczas kolacji wódź mu stopą przy kroczu, co jakiś czas.. a potem wejdz pod stolik i zrób mu loda. na koniec wyjdzicie z lokalu i bzyknijcie sie na szybko w parku - powiedz mu "weż mnie tutaj teraz!" i zaciagnij go w krzaki. xx Co za osioł.. Dziewczyna na pewno właśnie o tym marzy. :P

Gość gość
Miałam nadzieję,że Ktoś coś innego niż seks i kolacje podpowie..a z tym lodem to rzeczywiście..to nie seks-to co innego. Nikt nie ma pomysłu-poza lodem pod stołem?..........