Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekKatowice31

Pomysl na rocznice

Polecane posty

Gość TomekKatowice31

Witajcie Drogie Panie Mam taki problem - moze wyda sie smieszny. Otoz za kilka dni obchldzimy pierwsza rocznice bycia razem. Chcielbym ten dzien jakos wyjatkowo uczcic. Niestety w ciagu ostatnich tygodni moje zycie tak sie popieprzylo ze zostalem praktycznie bez kasy. I tu pytanie do Was- jaki macie pomysl na taka okazje bez zbyt duzych nakladow finansowych? Zalezy mi zeby moja kochana poczula,sie wyjatkowo. Myslalem o spacerze itp ale dosc czesto spacerujemy wiec nic w tym niezwyklego. Proszs piszcie swoje propozycje. Z gory dziekuje !

Gość gość
zafunduj jej lot balonem:)

Gość TomaszKatowice30
Taaaaa :) chetnie ale jak sie ogarne z kasa.:) na razie szukam zdecydowanie tanszej opcji

Gość ksantrypa
mozecie isc do ogrodu zoologicznego, ja jestem z wrocka wiec mam tu na miejscu przepiekne ZOO i imprezka na caly dzien z glowy bo zwierzat jest tu masa, aby tylko to wszystko obejsc potrzeba caly dzien, sa lawki w alejkach sa sklepiki jest gdzie posiedziec wypic kawe i akurat sezon na taka imprezke, a tuz za ogrodem zoologicznym mozna poplynac statkiem po odrze- tez fajna sprawa, mozna zabrac sobie co-nieco w plecaki /torcik,szampan i 1-swieczke/ach bylam tam kiedas cuuuudo ! - tylko ze juz nie mieszkam w kraju

Gość gość
jestes jeszcze ? - a tak naprawde jakby ci zalezalo na super imprezce to moglbys troche zainwestowac i pojechac nawet pociagiem na - Wyspe Tropikalna- kolo berlina, tam jest dopiero suuuupi ! - noo takiej imprezki nie da sie zapomniec do konca zycia ! - Laguna,wodospad,palmy,jakuzzi,laznie parowe przez 24-godziny na dobe !!! -/dostepne tylko w stroju adama i ewy/ - a wokol tropikalne zwierzeta - booosko ! ... a niedaleko bufet i zimny browarek i wszystko przez 24- godzinki na dobe bez konca to jest IMPREZKA !!! moja rada zainwestuj troche grosza a bedziesz mial co wspominac do konca zycia, no chyba ze masz urodziny bo wtedy jest wstep darmowy ! - a tak to kosztuje 36 euro- zreszta sam zobacz jak to wyglada - Wyspa tropikalna- Tropical islands-nabij w google,moja rada to najlepiej przyjechac pociagiem /bedziesz jechal ok.3-godzin/tak aby byc na miejscu po godzinie 3-ciej nad ranem- bo od tej godziny zaczyna sie doba,miejsc nie musisz rezerwowac- ani zamawiac -zawsze bedziesz wpuszczony, na wyspie jednorazowo przebywa ok.3- tys. ludzi ! - jesli bedziesz mial szczescie to uda ci sie zamowic namiot /darmowo/jesli nie to tylko lezaki, a najwazniejsze- do kazdego pociagu ktory przyjedzie podstawiany jest specjalny autobus ktory zawozi na wyspe /darmowo/wiec mozna jechac calkiem spontanicznie i nawet bez zamawiania noclegu itd. - i coooo - fajny pomysl ? - bo dla mnie rewelacja !- napisz czy ci sie spodobal

Gość TomekKatowice31
Pomysl z zoo fajny :) Co do wyspy tropikalnej to jak pisalem na poczatku budzet mam baaaardzo ograniczony takze moze za rok ;)