Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie studia polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jakie studia możecie polecić? Chodzi mi o takie po których zdobyta wiedza i praktyka pomagają w znalezieniu dobrej pracy. Poza kierunkami lekarskimi do których po prostu się nie nadaję. ;)

Gość gość
informatyka, budownictwo

Gość gość
Kulturoznawstwo, politologia, europeistyka- te robią szał

Ja chciałabym studiować dziennikarstwo i komunikacje społeczną oraz pedagogikę opiekuńczą. Oba kierunki zaocznie czy jest taka możliwość?

Też miałam ten dylemat. Mnie zaintrygowała inżynieria zarządzania na WSB. Wciągnęłam się w ten temat, od lipca zaczynam praktyki i nie żałuję.

Gość oewsb
Cześć Calmi, Gratulujemy praktyk! :) Mamy również nadzieję, że korzystasz z wakacyjnych promocji w Wyższej Szkole Bankowej. Z ramienia Online Eksperta WSB pozwolę sobie jeszcze tylko przypomnieć, iż jutro jest OSTATNI dzień promocji w WSB - do 30 czerwca taniej aż o 1000 zł, ale za to do 15 lipca wpisowe = 0 zł :) Promocje obowiązują na KAŻDYM kierunku i KAŻDYM oddziale WSB w Polsce. Więcej informacji i pełna oferta studiów w placówkach WSB (11 oddziałów w całej Polsce!) i na naszej stronie www. Zapraszamy! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość gość
po co płacić za studia na WSB skoro można mieć to samo za darmo :o ?

Gość gość
Najlepsze studia są na dyplomowaną prostytutkę.Praca na ciebie czeka ,a jakie zarobki

Gość gość
Medycyna

Akurat ten kierunek który wybrałam nie jest powszechnie dostępny. Studia to inwestycja w przyszłość. Zwłaszcza, że są takie promocje i można zaoszczędzić.

Gość oewsb
Dobry wieczór, @Calmi: Czy odwiedziłaś już może Biuro Karier WSB. Wesprzemy Cię w nim zawodowo. Do zobaczenia! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia