Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile Kalorii?? Kto się zna i pomoże?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, nigdy nie byłam na diecie i się nie bardzo znam. Zastanawiam się ile kalorii zjadam przeciętnie w ciągu dnia: Jadłospis z wczoraj: Śniadanie: jedna bułka graham z masłem, polędwicą, pomidorem i rzodkiewką. Obiad: dwa naleśniki z białym serem (bez śmietany) Kolacja: pół bułki pszennej z masłem, sałatą, polędwicą, rzodkiewką i pomidorem. W ciągu dnia wypijam średnio 1,5 l butelkę wody mineralnej. Dodam, że nie jestem na żadnej diecie. Takie ilości zjadam mniej więcej odżywiając się normalnie. Ile to może mieć kalorii? Chciałabym schudnąć 2 kg.

Gość gość
Sprawdź sobie stronkę : ilewazy.pl -> znajdziesz tam podane wartości kaloryczne plus ilustracje, dzięki czemu będziesz mogła sprawdzić ile co ma. Ciężko stwierdzić ile gram miała Twoja bułka itd.

Gość gość
Trochę więcej wody, wymień naleśniki na mięso. Rozłóż posiłki na 5 i jedz je regularnie co 3-3,5 godziny jeśli to możliwe. Po ostatnim posiłku przez godzinę nie kładz się spać (trzeba siedzieć lub chodzić, i ostatni posiłek o 18 to mit:P ) Porady po skończonej pół rocznej diecie z dietetykiem, pozdrawiam:)