Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

od początku ciaży borykam się z bakteriami ecoli w moczu. teraz jestem w 17 tygodniu. Te bakterie wracają do mnie wciąż od kilku lat. W czasie ciaży 2 razy już leczyłam je antybiotykiem. teraz jestem w 17 tygodniu i znów je mam. jestem załamana. Lekarz cgyba złapie się za głowę, jak zobaczy znów zły wynik. tak bardzo boje sie, ze stracę dziecko. Jedna ciążę juz straciłam w 10 tygodniu. Dbam o higienę, dużo piję, łykam żurawinę, piję sok z żurawiny i ciągle to samo. Kolejnego antybiotyku tez się boję, a poza tym pewnie i tak nie pomoze na długo :-(. czy któras z was miała bądź ma taki problem?

Gość gość
Partner badal mocz?

Gość gość
Dzisiaj zrobil badania, wyniki po weekendzie

Gość gość
ja też myśle że facet cie zaraża cały czas.

Gość gośćwwwwer
Ja mialam tą bakterie w pochwie przez cala ciaze, kilka razy leczona gynaginem ale nie pomagalo tak w 100 proc na wymazach wychodzilo, ale slaby stan zapalny, ja dolegliwosci zadnych nie mialam. W ciazy ciezko to wyleczyc bo nie mozna zazyc silnych leków, wazne zeby trzymac w ryzach to dziadostwo. Mialam to od poczatku ciazy do konca, wyleczylam na amen po porodzie. Okazalo sie ze u mnie zarazał mnie maz, miał to w nasieniu, bo tez czesto mi powracal problem. Maz sie wyleczył i ja juz tez nie choruje . :)