Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planowana wpadka

Polecane posty

Gość gość

witam , dziewczyny podzielcie się jak w temacie jeżeli miałyscie taki przypadek lub znacie, czy wpadka sie udala i jak dlugo trwala wasza intryga . Pozdrawiam

Gość gość
dla was kurwy to żadnych granic przyzwoitości na tym świecie nie ma, żeby wasze bękarty wam potem nerwy zjadły puszczalskie próchna bez honoru

Gość gość
pfff uspokoj sie lepiej :)

Gość gość
Znam historie pary, gdzie dziewczyna byla bardzo zdolna, ambitna, wybierala sie na medycyne doWarszawy, ale w liceum spotykala sie z kolesiem, ktory skonczyl jakas zawodowke i jego plany na przyszlosc nie siegaly dalej niz do nastepnego piatku (co ona w nim widziala?). Gdy zblizal sie termin rekrutacji na studia, chlopak spanikowal i poprzekluwal prezerwatywy, na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac. Dziewczyna udupiona, przyszlosc legla w gruzach. wydalo sie szybko, bo bohater sie pochwalil, jaki to jest zaradny. ja nigdy nie myslalam o takich podstepach, ale mysle, ze to chyba trudno jest sie facetowi polapac, ze zostal wrobiony. chyba, ze znajdzie opakowanie pigulek, ktore rzekomo lykasz albo wlasnie nie znajdzie :P

Gość gość
Ohydne baby

Gość gość
to faktycznie desperat byl,

Gość gość
czemu ohydne? ja zawsze powtarzam mojemu facetowi, że kiedyś go złapię na dziecko :P takiego egzemplarza łatwo nie wypuszczę ;);)

Gość gość
Nie znam dalszych losów tej pary, mogę się tylko domyślać, że nie odjechali razem w stronę zachodzącego słońca...;/

Gość gość
ja też nie okłąmuje partnera , powiedzialam ze chce miec dziecko juz dawno temu on to tylko odklada i odklada chcial by sie nie wiadomo ile dorobic a prowadzi wlasna dzialalnosc... i powiedzialam ze bede to dziecko miala ! sama go naciagne na to

Gość gość
na decyzję nigdy nie ma odpowiedniej chwili, bo zawsze cos. a fakt dokonany trzeba zaakceptowac :P

Gość gość
otoz to ja mam tylko taki problem , ze my od awsze stosunek przerywany uprawiamy ... i nie wiem jak ta wpadke zorganizowac...

Gość gość
JA! , ale to była nasza wspólna planowana wpadka, nie czekaliśmy długo:D

Gość gość
przytrzymaj go za tylek haha :P

Gość gość
za dobry refleks ma :P

Gość gość
Po co wpadać z facetem, który nie chce być ojcem i mężem?

Gość gość
chce tylko przeklada to bo ma coraz wieksze aspiracje a to auto zmienic po raz piaty, a to trzy razy do roku wczasy ..

Gość gość
ja znam taka jedna. chlopak 30 lat chcial ja zostawic dla 16latki!! to ona poprzekluwala prezerwatywy i maja dziecko. wzieli slub zamieszkali razem... ona jest szczesliwa a on? nie wydaje mi sie..