Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Opcik

!!!KIŁA POMOCY!!!

Polecane posty

Witam Serdecznie. Otóż Ja i moja dziewczyna staraliśmy się o dziecko 10 miesięcy. I TAK ! :) Nareszcie się udało. Więc Moja dziewczyna zrobiła test ciążowy oraz poszła do ginekologa.Ginekolog potwierdził tą informację i dał Jej skierowanie na różne badania między innymi na badanie krwi. I tutaj jest problem :( Otóż wyszło na tych badaniach coś bardzo niepokojącego :( Mianowicie Przesiewowy test Kiły ;( Niestety ani Ja ani moja dziewczyna na tym się nie znamy :( Kolejną wizytę u lekarza ma dnia 19.05.2014r. Napięcie jest tak duże ,że nie możemy z tym czekać :( Dodam tylko ,że jesteśmy dla Siebie pierwszymi partnerami łóżkowymi :( Mimo Tego strasznie się boimy Tego ,że mogła Jednak ukazać się Kiła ;( Strasznie prosimy o Pomoc z Góry dziękuję ;( Z niecierpliwieniem czekam na odpowiedź. Dołączam zdjęcie tychże badań. Dziewczyna Jest w 10 tygodniu ciąży. Dla bezpieczeństwa i anonimowości tejże wizyty ocenzurowałem dane osobowy. Z poważaniem Opcik. Dodaję Link ze zdjęciem http://fotoo.pl/show.php?img=819544_2014-06-13-18.58.30123.jpg.html

Gość gość
Wynik jest ujemny.

Gość gość
Wg mnie tak. Wynik jest ponizej 10 niereaktywny. Gdyby był powyzej 10 to by byl dodatni. Możecie dla potwierdzenia nawet zadzwonic do laboratorium gdzie robiliscie badanie i dopytac o interpretacje wyniku.

Gość gość
zdecydowanie zdrowa , spokojnej nocy, i nie panikujcie , test na kiłę w ciązy jest normalny, przed porodem będzie musiała robić jeszcze raz, to jest standardowa procedura :)

Dziękuję ! Wielkie Dzięki :( Nie wybaczyłbym Sobie gdyby coś się Działo ! DZIĘKI !

Gość OliwiaaMagmet
Jeśli masz podejrzenia, że to kiła to niestety ale musisz szybko skonsultować to z wenerologiem. Byłam u Michajłowskiego, który mnie wyleczył z kiły i naprawdę polecam: https://drwenerolog.pl/wenerolog-konsultacje/