Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce miec faceta

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie bylam z nikim , mam 25 lat, jestem ladna ale mam beznadziejny charakter :( jestem wstydliwa, malomowna, nie umiem zartowac ogolnie przyciagam wygladem ale charakter chyba jest wazniejszy :(

Gość gość
SKąd jesteś?

Gość gość
Pisalem ci juz ze cie zaadoptuje. Ale musisz pracowac. Wchodzisz w taki uklad?

Gość gość
a gdzie pracować? na razie mam pracę ale zmienie na lepszą

Gość gość
A ja bym chciał mieć dziewczyne a ty z kąd jesteś

Gość pewienpan0
a ska jesteś ? :)

Gość gość
Umnie za gosposie:-)

Gość gość
poludnie, a co jest ktos zainteresowany ja naprawde jestem ciezka do wspolzycia :(

Gość gość
Bycie małomówną dla niektórych to zaleta. Czy jest coś gorszego w Twoim charakterze?

Gość gość
za gosposie , chyba zatrujesz idioto

Gość gość
ja mam podobnie jak autorka tyle że jestem facetem całą młodośc zmarnowałem przez swój beznadziejny charakter a mam 26 lat

Gość gość
Bedziesz niegrzeczna to ci zleje dupe i tyle:-) pasuje ci bycie gosposią?:-)

Gość gość
nie chyba nie, jestem mila lubie ludzi, pomagam im jak moge i nie oczekuje niczego w zamian, po prostu ze mna nie mozna pozartowac porozmawiac na luzie, jestem nerwowa, spieta i niesmiala w sostunku do mezczyzn, mam dobra kolezanką z ktora dobrze mi sie rozmawia i zartuje ale tylko z nia czuje sie na luzie, to moja przyjaciolka, z facetami sie wstydze moze przez to ze nikog nie mialam, nie potrafie okazywac uczuc

Gość gość
To nie jesteś taka straszna w takim razie. Jeżeli dobrze wyglądasz to kogoś znajdziesz. No ale w łóżku chociaż powinnaś się rozluźnić

Gość gość
dupke moglbys mi lac, lubie to :P

Gość gość
w lozku bylo by ok tak mysle lubie perwersje i ostry sex :O :)

Gość gość
Może miałaś nie do końca dobre relacje ze swoimi starymi. Tzn. mocno Cię strofowali i ograniczali i to teraz pokutuje

Gość gość
nie mam dobrych kontaktow z rodzicami, tak mysle ze to przez to, matka i ojciec w ogole sie mna nie interesowali i nie zajmowali i nie rozmawiali , tylko pracą :( to wszystko przez nich, nigdy nawet od nich slowa kocham nie usłyszalam, nigdny nie pytali jak bylo w szkole, nawet ojciec to pewnie nie wiem jakia uczelnie skonczyłam, nienawidze ich, zapewnili mi tylko dobra materialne, nie sa zlymi ludzmi, ale czasem mysle ze tacy jak oni nie powinni miec dzieci... i ja bede taka sama

Gość gość
Ja myślę, że większość problemów z nawiązywaniem głębszych relacji wynika z kiepskich kontaktów ze starymi w dzieciństwie. Później mamy problemy przez to z nawiązywaniem kontaktów z rówieśnikami i to skutkuje samotnością.

Gość gość
a ja juz mam ta swiadomosc ze to przez rodzicow i ich obojetnosc wobec mnie. i ja juz nic z tym nie zrobie, tylko zazroszcze wszzystkim naookoło bo widze jakie ralacje mają z rodzicami kolezanki , koledzy ja nawet tego w 1 % nie zaznałam :(

Gość gość
Próbowałaś na portalach randkowych?

Gość gość
nie bo sie wtydze tego jaka jestem :( i uwazam ze nie zasluguje na nikogo :( :O

Gość gość
tak sobie tylko tu pisze z wami, pozostanie mi samotnosc na zawsze i udawanie ze wszystko jest w porzadku :(

Gość gość
Powiem Ci, że nie przeszkadzałoby mi to, że jesteś małomówna jeżeli byłabyś ciepłą i troskliwą kobietą. Pewnie wielu facetów myśli jak ja Tym bardziej, że jeżeli trafiłabyś na odpowiedniego faceta to pewnie nabrałabyś wiary w siebie

Gość gość
tak ale by stworzyc wziazek najpierw trzeba by sie przed kims otworzyc a ja nie umialabym tego zrobic, na razie tylko przed kazdym udaje ze jest ok

Gość gość
Może gdybyś kogoś poznała to byś się dowiedziała, że jednak potrafisz. Może nie wiesz o sobie wszystkiego

Gość gość
ale ja poznaje caly czas kogos tylko przed kazdym uciekam i udaje ze mi nie zalezy

Gość gość
ogolnie szkoda dyskusji na mnie :( moze zgine w wypadku samochodowym i skonczy sie to wszystko :(

Gość gość
Wyglądasz na skrzywdzoną a przez to nieufną osobę. Chętnie bym pomógł, ale nie potrafię. Zresztą sam sobie też nie potrafię pomóc

Gość gość
Czego dokładnie się boisz w kontaktach z ludźmi? Że ktoś Cię zacznie negatywnie oceniać? Prawda jest taka, że większość ludzi jest normalna (nie mówię o kafe). Po prostu czasami niektórzy mają pecha i trafiają w swym najbliższym otoczeniu na tych mniej normalnych