Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K jak kochanka

Refleksje kochanki

Polecane posty

Gość Szaro_Szary
Droga "K jak", to na pewno nie zbieżność. Tylko teraz ja nie wiem kim jesteś, bo rozmawiałem z kilkoma osobami w zakręconej sytuacji w życiu. Przypomnij się jakoś :) I przede wszystkim uszy do góry:) Od samotności z dala od ukochanej osoby znacznie gorsza jest samotność we dwoje.

Gość gość
SzaroSzary popieram ta myśl Lepiej mieć kogoś bliskiego dalej niż kogoś obcego na co dzień

Gość gość
Lepiej mieć kogoś bliskiego dalej niż kogoś obcego na co dzień" nie mogę uwierzyć w takie myślenie obcy na co dzień? to po tkwisz w czymś takim? kolejna z zaniżonym poczuciem wartości! kolejna chwilówka!!!

Gość gość
Moja droga chwilowka trwająca pół życia to nie chwilowka

Gość gość
pół życia siedzisz w cudzym małżeństwie? jeszcze ci jego żona nie natrzaskała po pysku? nie wierzę,że nie miałaś z nią kontaktu dla mnie jesteś zawodową kurwą,

Gość gość
lepiej byc kochanka niz zdradzana zona...

Gość gość
pół zycia przesiedział tez ojciec mojej koleżanki-jedynaczki wszyscy wokół wiedzieli,pewnie i ona i jej mama też-tego nie wiem po latach dowiedziełam się,ze moja kolezanka miała raka,niestety umarła,ojciec strasznie rozpaczał chciał sie zbliżyć do wnuczek,pogardziły nim żona wykresliła go ze swego życia,a stary kurwiarz z tego stresu zachorował,męczył się długo,nikt go nie odwiedzał,tylko służba medyczna, odpłatnie i tak tragicznie zakończył swe życie bo......

Gość gość
miało być przesiedziała w cudzym małżeństwie a właściwie pół zycia rozwalała jego małżeństwo,bo swojego nie miała aha,ta stara rura tez przeżyła wiele tragedii życiowych taka kara za grzechy

Gość gość
wyrządzone zło wraca z wielokrotnością,tratuje wszystkich i wszystko,karma wraca

Gość gośćdede
Jakie grzechy, jaka karma kuźwa? Przestańcie pitolić jak potłuczone :/ Grzech to gdy komuś robisz krzywdę, zadajesz mu ból - fizyczny lub mentalny. A jeśli mąż zdradza żonę, ona nic o tym nie wiem, on nie zamierza jej opuścić, wręcz chodzi szczęśliwszy bo zaspokaja swoje potrzeby, to gdzie tu zło i karma? To że na boku się bzyka, to co? Zabija kogoś tym? Truje? No heloł! Zmurszałe żonki, ogarnijcie się trochę. Nie możecie się pogodzić z tym, że już wasz czas świetności wam się skończył, to naskakujecie na innych ziejąc jadem.

Gość gość
Zobaczcie jak to te żonki o niczym nie wiedzą, pół życia moja droga pół życia ,a pitolicie o jakichś chwilówkach i pitu pitu takie tam :-p chyba mało jeszcze wiecie o życiu

Gość gość
typowe myslenie szmaty jestes juz wyprana z zasad,taką to tylko rżnąć ,bo tylko to ma w tym zasyfiałym móźdźgu debilu, masz z****** pojęcie o grzechu więc nie wypowiadaj się a wiesz co to jest przysięga? takie dno wie 0 takiej wywłoki to nikt nie wiąże się węzłem małżeńskim rodziców tez masz takich?

Gość gość
takiej wywłoki to nikt nie wiąże się węzłem małżeńskim takiej wywłoki żaden facet nie traktuje poważnie i nie wiąże się węzłem małżeńskim,

Gość sirikiri
Nigdy nie mów nigdy . Zawsze myślałam , że nie zerknę nawet w kierunku żonatego . Na wszystkie kochanki psioczyłam tak jak tu kobiety . Do momentu , aż nie pojawił się on i serce zadrżało . Ludzie nie każdy romans ma początek w seksie z zdemoralizowaną kochanką. Często jest tak , że spotkasz kogos to jest jak grom z jasnego nieba , starasz się uciec od tego , nie dopuścić bliżej ALE NIE DA SIĘ JAK JEST TO COŚ a nie tylko seks .

Gość sirikiri
Nie życzę wam tego byście musiały sie przekonac na własnej skorze . Wszystko przestaje miec racjonalny sens . Kochanka to kobieta , która rownież moze sie zakochac . Są dwie kategorie kochanek , dla jednej to bzykanko , a inna staje się kochanką bo w grę weszły uczucia . Fakt ta druga jest dla żon największą zmorą , bo ona bedzie walczyć o faceta tak jak żona . Czy kochanka myśli o żonie ? Ta pierwsza tylko o tym żeby się nie dowiedziała . Ta druga bedzie walczyć z własnym sumieniem , ale tam gdzie jest miłość , nie ma właściwych decyzji .

Gość brechtam
Do 17:17 Taka mentalna raszple facet pewnie zdradza co krok. A ta debilka siedzi na kafe i udaje moralizatorke. Poucza innych ze nie wiedza co to grzech, a sama grzeszy obrazajac blizniego swego. Obludne, wredne babsko!! Zapyziala i pelna nienawisci. Wspolczuje takiej toksycznej osoby twojemu otoczeniu. I zazdrosci kochankom bo sama jest taka brzydka, ze nawet gdyby doplacila to chocby menel spod monopola by jej nie chcial, taka jest oblesna bleeeeee :D

Gość gość
No i lafiryndo czemu obrazasz kochanki? To nie one obiecywaly przed Bogiem. Wiec to nie one grzesza. Tepaczko

Gość gość
Kochanki mają dużo więcej godności i sa bardziej rozwazne niż by to się mogło wydawać

Gość gość
Kochanki są wgl niewinne aniołki.

Gość gość
Są dwie kategorie kochanek , dla jednej to bzykanko , a inna staje się kochanką bo w grę weszły uczucia ." kochanko,żona ma także uczucia i co,będziesz walczyc z nią? przegrasz na przedbiegach chyba,ze zona zrezygnuje z takiego *****cza w/g mnie powinna pogonić takiego k****arza,ale wiele z nich daje szansę rehabiltacja???? nie wierzę szmat nie moralizuję,sa juz tak upadłe,ze żadna uwaga,rada nie trafia k***ić sie potraficie,ale prawdy zaakceptowac nie jesteście w stanie,nie mieśći sie w waszej kulturze,a raczej w bagnie żałosne ś****wa

Gość gość
boze wy tak upraszczacie ludzie. w takich trójkatach (albo czworokątach, jeśli kochanka też ma kogoś na stałe) nikt nie jest szczęśliwy i nikt nie jest bez winy. może żona/mąż czują się w miarę szczęśliwi dopóki niczego nie wiedzą i nie wyczuwają. ale czy naprawdę można nic nie wyczuwać? w każdym razie i zdradzający i kochanka na pewno nie są szczęśliwi, nie musicie się tak złościć żony, jesli wam się wydaje, że ktos się dobrze bawi waszym kosztem, to jesteście w błedzie. to wcale nie jest dobra zabawa, tylko mnóstwo łez i tabletki uspokajające. tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia, może inni mają do tego bardziej wyrachowane podejście.

Gość gość
choć mój kochanek twierdzi, że jest szczęśliwy. że to, że ma mnie, poprawia nawet jego sytuację w małżeństwie :) ale trochę mu nie wierzę, myślę, że to niedojrzały człowiek, który myli szczęście z jakimś pozornym zadowoleniem. a ja osobiście, choć tak bardzo go pragnę, jednocześnie nienawidzę, bo mnie do tego nakłonił i teraz moje życie jest na skraju wytrzymałości, tylko patrzeć, jak się wszystko posypie. łącznie z pracą, bo przez te nerwy wszystko zawalam.

Gość gość
I dobrze, niech się sypie, aż zrozumiesz debilko jakim ścierwem jesteś.

Gość gość
:) poważnie wydaje cie się gościu, że takimi komentarzami coś zdziałasz? poważnie myślisz, że przy takich przejściach jakieś słowa anonimowego, wulgarnego idioty mogą mnie w jakimkolwiek stopniu dotknąć?

Gość gość
Ciebie nic nie ruszy, ale fajnie nazwać czasem coś po imieniu. Można by pluć ci w twarz, a ty powiesz, że deszcz pada.

Gość gość
dokładnie tak :) a ten tekst o deszczu to już w ogóle mnie bawi, bo czytam go tu na forum już n-ty raz. nudny jesteś, gościu.

Gość gość
ty za to jesteś rozrywkową zdzirą :D

Gość gość
Haha sam tytuł tematu jest śmieszny tak jak refleksje d****** menela czy czegoś podobnego hahaa

Gość gość
jakie mogą być refleksje kochanki? ona przecież myśli cipą,a ona nie ma ani rozumu ani sumienia,tylko swędzi

Gość gość
brechtam 2014.06.17 Do 17:17 Taka mentalna raszple facet pewnie zdradza co krok. A ta debilka siedzi na kafe i udaje moralizatorke. Poucza innych ze nie wiedza co to grzech, a sama grzeszy obrazajac blizniego swego. Obludne, wredne babsko!! Zapyziala i pelna nienawisci. Wspolczuje takiej toksycznej osoby twojemu otoczeniu. I zazdrosci kochankom bo sama jest taka brzydka, ze nawet gdyby doplacila to chocby menel spod monopola by jej nie chcial, taka jest oblesna bleeeeee xxxxxx Mentalna raszpla to jesteś ty wywłoko dlatego nadajesz się tylko do pieprzenia w krzakach jak jest ciemno i nie widać twego szpetnego ryja. Obłudne, wredne babsko do tego debilne to ciebie wysrało w rowie i zostawiło. Wpadłaś pustym łbem prosto w krowie gowno i w tym gownie taplasz się do dziś śmierdząca szmato uczepiona latami nogawki cudzego męża, który jak idzie z żoną to na ciebie sra pustaku :D