Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamezatkaaaa

Mloda a brak seksu:( pomocy o rady

Polecane posty

Gość mlodamezatkaaaa

Witam jestem młoda atrakcyjna szczupla maz mnie by chcial codziennie ****** i zebym ja na nie go weszla.Kocham go bardzo,ale nie mam ocgoty na seks w ofole .Nie chce go ranic tym,co robic? to nie chodzi ze z mezem nie chce tylko ze w ogole mi sie nie chce,jestem pozbawiona seksu popedu,jestem smutna z tego powodu bo go ranie ,on

Gość gość
Przed slubem cię nie spróbował i jest problem.Brak u ciebie seksapilu .Może jesteś obojniakiem

Gość gość
Czy kiedykolwiek miałaś orgazm wywołany, penisem, dildem & palcem? Jeśli nie miałaś nigdy orgazmu, to coś masz uszkodzone: psychikę, ośrodek rozkoszy w mózgu, łechtaczkę. Idź z tym problemem do seksuologa i psychologa. Czy odczuwasz jakiekolwiek przyjemne bodźce podaczas dotykania narządów płciowych, stref erogennych: sutki, usta, uszy, wewnętrzna część ud,, boczne części klatki persiowej? Jeś;li tak, to jest "to" do wyleczenia, jeśli nie, to jesteś typem aseksualnym.

Gość gość
Może ciąża i urodzenie dziecka przetrze szlaki nerwowe zawiadujące seksem i czerpaniem rozkoszy? Spróbujcie.👄

Mam 43 lata i z racji pracy zawodowej i doswiadczenia zyciowego moge ci cos podpowiedziec autorko tematu. W tym wieku roznice w libido czyli ilosci orgazmow w 28 dniowym cyklu liczona jako srednia z roku sa całkiem naturalne przewaznie 3 lub 4 krotne na korzysć męzczyzn czyli kobieta potrzebuje 12 wmiesiacu z czego 8 w okolicach owulacji a mezczyzna 36 lub 48 na 28 dni. Tak wieszosc mezczyzn wyraza miłosc przez sex czyli chcecie zeby wasz facet czuł sie kochany inicjujcie z nim sex jak same macie ochote, robcie mu loda zpołykiem jesli was to podnieca, a w pozostałe 36 raz razy po prostu ja k chcecie zeby był zadbany to musicie zaspokoic inaczej czyli mowicie mu ze dzisiaj ochoty na orgazm i sex ale chetnie uzycie mu swojej c*pki na szybki sex z duza iloscia nawilzacza. Ale niech nie oczekuje od was podniecenia bo robicie to tylko dlatego ze go kochacie i dbacie o jego potrzeby, zadnego udawania. Wtedy facet bedzie spokojny iwyluzowany nie bedzie czuł porazki ze was nie doprowadził do orgazmu ale to musi byc jasno powiedziane przed, oraz bedzie czuł sie kochany. Oczywiscie to ze ma ochote na sex zwami nie jest wystarczajacym dowdem ze was kocha musi wykazzywac sie dbałoscia o wasze potrzeby w innych sferach zycia, troska ,w iernoscia, gotowoscia do poswiecen własnegych przyjemnosci dla was. Mowcie mu szczerze o swoich potrzebach w innych sferach zycia i patrzcie uwaznie czy je chetnie spełnia. Ale nie oczekujcie od faceta zeby obnizył swoje libido bo to niezalezne od niego tak jak wy nie jestescie wstanie podwyzszyc swojego. I nie patrzcie na pierwsze miesiace zwiazku bo wtedy chemia zakochania działa tak mocno ze wydaje sie ze jest pełna zgodnosć w libido bo wam sie chce tak samo czesto jak jemu. Pokilku miesiacach wszytsko sie uspakaja i kazdy wraca dos wojego libido tylko libido waszych facetów jest 4 krotnie wieksze od waszego. Dopoki nie zaspokoicie ich w pełni na te 48 razy tylko np na 12 to nie dziwcie sie chodza nabuzawoni i nie sa dla was mili, bo zakladajac ze sa wam wierni to nie poto decyduja sie bycie wiernym zeby musiec sie masturbowac co dla mezczyzny posiadajacego kobiete jest ponizajace. Zastanówcie sie same jakbyscie sie czuły majac same potrzbe 12 orgazmow na 28 dni a wasz facet ofererowałbym wam 3 areszta waszych potrzeb by go nie interesowało i pozostałe 8 musiałabyscie sobie zafundowac same. Jak zaspokoicie faceta w pełni to wtedy chetnie bedzie przytulałs ie dla samej przyjemnosci przytulana i poczucia bliskosci ktore tak lubicie ale warunek jest jeden musi najpierw dostac tyle orgazmow mile tylko potrzebuje nigdy mu tego nie odmawiajcie. Powodzenia

Gość gość
Droga przedmówczyni, mądrze napisałas, ale ja coś dodam: Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

wilk1946 czyli ja to samiec:-) A do młodej męzatki kobieto jeśli nie chcesz być za chwilę rozwodką to natychmiast maszeruj do dobrego seksuologa. Nie wiem jak długo jesteście razem czy przed swoim męzem miałaś innych facetów czy do nich też nie czułas pozadania seksualnego, czy na dzisiaj odczuwasz pociąg seksualny do innych męzczyzn. Czy Twoj roszwój psychoseksualny przebiegał prawidłowo aczyli czy na przykład czy wmomencie ja dostałas pierwszej miesiączki regularnie się masturbowałaś zaspokajając w ten sposób swoje potrzeby seksualne bo to normolny etap rozwoju seksualnego każdej kobbiety. Jak bedzie tak jak teraz twoje małże ństwo napewno się rozpadnie i mąz odejdzie od ciebie i nie pomoże tu nawet to że w pełni bedziesz zaspokająła jego potrzeby seksualne uprawiając sex zawsze kiedy on ma na to ochotę ale bez własnej przyjemności. To tylko opóźni troche sprawę ale nie zatrzyma rozpadu waszego zwiazku. Bo maz wyczuje że nie podnieca cię że nie przezywasz z nim orgazmów i bedzie sfrustrowany ze zawiodł jako kochanek i zacznie szukac takiej kobiety która bedzie go pozadała go seksualnie i przezywała z nim orgazmy. Czy ty kiedykolwiek przezyłaś orgazm? Bo troche wyglada mi to na sytuację ze byłaś wychowywana w rygorystycznej atmosferze religijnej gdzie masturbacja jest niedopuszczalna podobnie jak sex z męzczyną przed slububem i jestes kompletnie nierozbudzona seksualnie. Z tego da się wyjsc. Ale nie bede sie madrzył bo nie jestem zawodwym seksuologiem. Natychmiast w poniedziałek marsz dos eksuologa a u niego pełna szczerośc i rób to co ci powie. Powiedz tez meżowi ze idziesz dosc seksuologa i z czego wynika twoja oziebłość i ze chcesz sie leczyc. Takie nierozbudzenie seksualne u religijnych kobiet które nie przeszły etapu masturbacji to dośc cześta przypadłośc i dosyć łatwo można to wyleczyć ale jest potrzebna stała praca z seksuologiem czyli rok lub dwa cotygodniowe wizyty u niego przzy założeniu że bedzisz szczera wobec niego .Jesli nie zrobisz tego co powiedziałem i zdecydujesz sie zostawic to tak jak jest to już starciłas meża choć jeszcze o tym nie wiesz i mozesz się uważac zarozwodkę. A przeciez mowisz ze kochasz męza. Powodzenia