Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyciek z piersi w 19 tc.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przez przypadek nie tu co trzeba mi dodało ( na dział ogólny). Mam problem , ostatnio miałam straszne swędzenie sutków , nie do zniesienia i wczoraj zaczął się sączyć płyn z piersi. Myślałam, że takie rzeczy dzieją się pod koniec ciąży - wszystko co wyczytałam w necie,to zazwyczaj przypadki, gdzie zaczyna się tak dziać ok. 30 tygodnia. Ja mam już w 19, po czym swędzenie nie ustało niestety i jest dość nieprzyjemne,ale boję się dotykać piersi bo nie chcę jeszcze bardziej,żeby się sączyło. Czy ktoś miał podobnie, da się temu jakoś zaradzić? Czy w tym przypadku powinnam pomagać wydostaniu się płynu naciskając? Jak zwykle czytałam różne opinie, w tym wiele sprzecznych. To moja pierwsza ciąża, dlatego jestem trochę skołowana. Pozdrawiam.

Gość gość
To siara, normalne. Nic robic nie musisz. Jak bardzo Ci wycieka to kup wkladki laktacyjne.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź :) wyciek jako tako mi nie przeszkadza, gorzej z nieprzyjemnym swędzeniem.

Gość MelisQa
Ja mialam w pierwszej ciazy jeszcze wczesniej niz Ty. I lekarka kazala sie cieszyc, ze z pokarmem nie bedzie problemu. I nie bylo, co 1,5h musialam butelke do zlewu wylewac, tyle go mialam! Wkladki laktacyjne i zaakceptuj siare :-D Wyciek mleka to jest dopiero klopot - wszystko mokre! :-D