Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za pigułki?

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, u jednego z członków rodziny znalazłem pigułki w woreczku (bez opakowania). Osoba ta miała problem z wytłumaczeniem mi, co to za pigułki. W końcu wybąkała coś, ale rysopis nie pasuje do żadnego leku/suplementu tego typu. Nie chcę niczego sugerować ani sugerować mojego pokrewieństwa z tą osobą. Proszę napisać na jakie konkretnie leki/suplementy Wam to wygląda, bo ja niczego dopasować nie potrafię. Jest miękka i nieprzezroczyta. Oto link do zdjęcia http://i60.tinypic.com/jv6dzk.jpg

Gość gość
Dziękuje, za odpowiedź, ale nie chcę, żeby ten temat był zawalany domniemaniami. Proszę o odpowiedź w przypadku, gdy ktoś zna podobne tabletki (konkretnie tak wyglądające).

Gość gość
przestań wp*****lać się w cudze sprawy i przesłuchiwać bliskich nie chce mówić, to uszanuj jego prywatność

Gość gość
Nie jest to tylko sprawa tej osoby, bo chodzi także o moje zdrowie. Nie wtryniaj się do wątku, który cię nie interesuje.

Gość gość
Heh na forum chcesz 100% pewność mieć, co to za s**t? Może tabletka g****u. Zrób eksperyment i rozpuść w czystej wodzie, jak się szybko rozpuści i nie zmieni smaku wody, następnym krokiem będzie wypicie tego roztworu. Jak się ockniesz i stwierdzisz, że późno się zrobiło, a ty nie będziesz wiedzieć, co się z tobą działo w czasie od spożycia do ocknięcia, to znaczy, że to pigułka g****u lub jakiś inny drug:)

Gość gość
Nie 100% pewności, ale może ktoś zna tak wyglądające pigułki.

Gość gość
w aptece pani ci powie

Gość gość
Nie chce rozpuszczać ani przegryzać, bo chciałbym wysłać do sprawdzenia w jakimś laboratorium, ale jeśli takiego nie znajdę to chętnie przetestuję w taki sposób.

Dla mnie to one konkretnie wyglądają na ADIPEX, moja koleżanka takie brała, ale pewności nie mam, a jeśli chodzi o Twoje zdrowie to lepiej spuść je w kiblu ;)

Gość gość
O, to już coś, dziękuję. Adipex jednak jest dużo krótszy. Ta pigułka jest dłuższa i węższa. Proszę tylko o takie merytoryczne wypowiedzi.

Gość gość
To sa pigułki g****u a co a jak???

Gość gość
Próbowałem namierzyć i w aptekach nie znają takiej kapsułki. To musi być coś z internetu.

Gość Olaf78
To jest na 100% tadalafil na poprawę erekcji. Wiem, bo sam biorę, aby żonie dogodzić.

Gość gość
To na 100% jest jakaś samoróbka, albo chińska podróbka czegoś, i tam może być dosłownie WSZYSTKO.